• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 senelik evliyim doktora gittim rahim filmi verdi hemen :(

kubra2006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
8
0
36
İstanbul
merhabalar arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ve rahim filmi çektirmem gerekiyomuş 1,5 senelik evliyim evliliğimin 5. ayında doktora gitmiştim muayene için hiç bi sorun yok dedi geçen hafta gittim 1 yıllık korunmuyorum dedim alttan muayene etti ve iltihap oldugunu söyledi ilaç verdi adetimin ikinci günü ve adetten sonra gelmemi istedi rahim filmi için sizce hemen erken değilmi rahim filmi istemesi iğne vermeden hiç bi uygulama yapmadan hemen film istemesi alttan muayenede de acı çektim kasıyosun dedi filim için de çok korkuyorum yardımcı olun ne olur:(((

merhabalar arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ve rahim filmi çektirmem gerekiyomuş 1,5 senelik evliyim evliliğimin 5. ayında doktora gitmiştim muayene için hiç bi sorun yok dedi geçen hafta gittim 1 yıllık korunmuyorum dedim alttan muayene etti ve iltihap oldugunu söyledi ilaç verdi adetimin ikinci günü ve adetten sonra gelmemi istedi rahim filmi için sizce hemen erken değilmi rahim filmi istemesi iğne vermeden hiç bi uygulama yapmadan hemen film istemesi alttan muayenede de acı çektim kasıyosun dedi filim için de çok korkuyorum yardımcı olun ne olur:(((

slm kubra.ben de hamile kalmak istediğim için doktora gittim ve tahliller sonucunda herşeyin normal olduğunu söyledi; fakat bi de rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi.rahim filmini ben de çektirdim.ben de çok korktum. anestezi uyguladılar bana hiçbişey hatırlamıyorum.Allahtan sonucu da güzel çıktı. bence sende korkma.muayenede kendini kasıyorsan eğer anestezi ile yaptır bunu.korkmanı gerektirecek bi şey değil.için rahat olsun ;)

slm kubra.ben de hamile kalmak istediğim için doktora gittim ve tahliller sonucunda herşeyin normal olduğunu söyledi; fakat bi de rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi.rahim filmini ben de çektirdim.ben de çok korktum. anestezi uyguladılar bana hiçbişey hatırlamıyorum.Allahtan sonucu da güzel çıktı. bence sende korkma.muayenede kendini kasıyorsan eğer anestezi ile yaptır bunu.korkmanı gerektirecek bi şey değil.için rahat olsun ;)

teşekkür ederim inş korkulacak gibi olmaz ben özel bi hastaneye gittim büyük bi ihtimalle orda çekerler ama fındıkzade de bi yer varmış acı hissedilmiyomus o kadar acaba sen nerde çektirdin bide anestezi nasıl kabul ettirdin:)

büyük ihtimalle tüplerinin kapalı yada açık olup olmamasına bakacak doktor. ben de 1 yıllık evliyim 3 aylık ilaç tedavisinden sonra eğer bir gelişme olmazsa rahim filmi çekeriz demişti. çok şükür o hafta çektirmeye gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim. inşallah en yakın zamanda rabbim sanada bu sevinci tattırır. çok iyi anlıyorum seni geçmiş olsun kendini kasıyorsan eğer anestezi olmak istediğini söyle.

büyük ihtimalle tüplerinin kapalı yada açık olup olmamasına bakacak doktor. ben de 1 yıllık evliyim 3 aylık ilaç tedavisinden sonra eğer bir gelişme olmazsa rahim filmi çekeriz demişti. çok şükür o hafta çektirmeye gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim. inşallah en yakın zamanda rabbim sanada bu sevinci tattırır. çok iyi anlıyorum seni geçmiş olsun kendini kasıyorsan eğer anestezi olmak istediğini söyle.

ne güzel rabbim devamını getirsin inş,teşekkür ederim inş kalırım :( 3 ay ilaç tedavisi görmüşsün ama bana hiç bişi vermeden rahim filmi istedi hani tedavi uygulamadı o yüzden büyük ihtimalle anestezili çekeceğim herhalde rabbim tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın inş

teşekkür ederim hemen bakıyorum :)

kübracım ben de özel bi hastanede çektirmiştim.doktor kendisi anestezili çekelim dedi zate bana.benim ikna etm gibi bi durumum söz konusu olmadı.ama anestezi uygulanırsa hiç bişeyin farkında bile olmayacaksın.10 dakika sonra uyanacaksın, hepsi bu.tüplerde tıkanıklık olup olmadığına bakıyorlar bu yolla.çok şükür bende tıkanıklık çıkmadı.umarım sende de yoktur bişey...

kübracım ben de özel bi hastanede çektirmiştim.doktor kendisi anestezili çekelim dedi zate bana.benim ikna etm gibi bi durumum söz konusu olmadı.ama anestezi uygulanırsa hiç bişeyin farkında bile olmayacaksın.10 dakika sonra uyanacaksın, hepsi bu.tüplerde tıkanıklık olup olmadığına bakıyorlar bu yolla.çok şükür bende tıkanıklık çıkmadı.umarım sende de yoktur bişey...

nefisecim çok korkuyorum inş birşey çıkmaz hsgden sonra hamile kalanlar varmış inş bizde kalırız....

Merhaba bende bugün gittim doktora hsg istedi:( ama normal hsg çok acı veriyormuş dijital hsg de acı olmuyomuş yaptıran varmı ve nerde yaptırdığınızı yazarmısınız lütfennnnnnnn

Merhaba bende bugün gittim doktora hsg istedi:( ama normal hsg çok acı veriyormuş dijital hsg de acı olmuyomuş yaptıran varmı ve nerde yaptırdığınızı yazarmısınız lütfennnnnnnn

merhaba canım bende yaptırmadım yaptırcam ama sormadım dijital mi diye özel bi hastane inş dijitaldir öyle olsama bile anestezi istiyeceğim..Güngörende ilgi hastanesi benim

ya arkadaşlar şimdi hastaneyi aradım özel bi hastane olmasına rağmen dijital değil dedi bende anestezi istedim 10dk işlemde önermiyoruz dediler
180 tl hsh anestesi 75 tl miş acaba başka hastanede çekilip kabul edermi :(

bende 1,5 senelik evliyim bende cocuk istememe ragmen hamile kalamadım yaklasık 5 aydırda doktora gidiyorum doktorum ilk önce altan baktı bende bir sorun göremedi eşimden sperm testi yaptı ve sperm sayısı az cıktı ilaclarla yüksetti ama yine hamile kalamadım gecen bu ay ise benden rahim filmi istedi kanalların kapalı olma ihtimalinde keşke enbasında yapsaydı buzamana kadar coktan yol alırdık enazından ama şimdi kanallarım acık cıktı ve öümüzdeki ay aşılama yapılacak yaniii doktorun enyisini yapmıs inşallah bir an önce hamile kalırsın mevlam herkein yardımcısı olsun

evet acı veriyor yalan söylemek istememm cünkü rahimin icine bir ilac veriyorlar yaklasık bir 5 saniye basınctan dolayı acı cekiyosunuz ama sonrasında birşey olmuyorr bende daha bu 18 de yaptırdım daha cok yeni yanii allah yardımcınız olsunn

canım inan en başta istemeleri gereken bir işlem bu bence.
çünkü eğer kanallarda bir tıkanıklık vs. varsa öncesinde yapılan tüm işlemler boşuna ve zaman kaybı.
hormon testleri,sperm testi ve rahim filmi bir arada yapılması gerek bence.bu benim fikrim.böyle ıvır zıvırla 2 yılını kaybetmiş biri olarak.
evet rahim filmi bende çektirdim.sonuş temiz çıktı ama ya tıkanık olsaydı şimdiye kadar boşuynamı bunca sıkıntıya katlandım diyecektim.
rahim filminden sonra çok rahatladım çünkü biliyordumki gebe kalabilmem için 'yolum' açık !
eğer ağrı eşiğin yüksekse sakın narkoz alma.
2-3 dk.lık bir işlem için ağır bir ilaç.kişiden kişeye değişir tabii ama ben işlemden yarım saat önce ağrı kesici aldım.
işlem sırasında derinn derin nefes aldım.sadece ilaç içerde yayılırken şiddetli adet sancısı oluyor.2 ye kadar saydığımda bu ağrılar geçmişti,bukadar kısa.
sonrası; normal hayatıma geri döndüm.tabi ağrı eşiğine bağlı bir durum bu.
bende çok şey okumuştum çok korkmuştum ama kkdan arkadaşlarımında desteği ve tavsiyeleri ile çok kolay geçirdim.geçmiş olsun..

arkadaşlar çok teşekkür ederim geçen perşembe gittim doktora hormon testi yapıldı bide bende iltihap vardı adet bitince gel bakalım gitmişmi dedi
yumurtlama gününe de bakalım dedim film içinde çok korktugumu söyledim bende hiç gerek yok korkulacak bişi yok dedi hayırlısı bakalım yarın doktora
randevu aldım inş iltihabım geçmiştir herşeyin hayırlısı rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş bebiş :)

Back