1.5 senedir Hamile kalamadim Pcod hastasıyım lütfen yardım edin

mervecelebi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2024
50
1
22
Merhaba 1.5 senedir evliyim evlendigim ay adetim kesildi bekarken hep olurdum ama evlendigim ayki adetim dahil tüm adetlerim kesildi. 1.5 senedir dogal yolla hic olmadim hgs+ hormon testlerim temiz cikti vajinal muayene ve ultrasyonum temiz cikti esimin sperm testi temiz cikti taki bu güne kadar 1.5 senedir görünmeyen pcos bugün göründü ve pcos hastasi oldugumu ögrendim. LADYFERT diyr bi ilac verdi toz daaha bugun aldim takviye edici gıdaymış. Ama cok okudum burada klomen,inositol ve birkac tane ilacla veya gıdalarla hamile kalanlari okudum. Yumurta büyütme catlamassinaa yardimci olan ilaclar vardi simdi pcos oldugumu ögrendim ya hicbirini bulamadim önceden okuyup grciyodum basa gelince anliyomus insan. Bana yardimci olurmusunuz ne yapmam gerekiyor adet olabilmem icin adeti gectim bir sekilde söktürürüm ama yumurtlayabilmem icin

Doktor 1.5yildir hiç regl gorememenize pcos mi dedi ?

Doktor 1.5yildir hiç regl gorememenize pcos mi dedi ?
Ben 5 10 doktora gitmisimdir birisi 3 ay yazz dogum kontrol yazdi düzene girmesi icin. Tarlusal verdi gonderdi hormonlarin temiz stres dendi 1 ay önce rahim filmi ne girdim hormon. Testi verdim hepsi temiz cikti vajinal muayenede de daha önce hic pcos demediler ama dün arastirma hastahanesine gittim kadin vajinal muayenede baksr bakmaz sag tarafimda polikistik oldugunu söyledi. Ve adet olamamamin sebebi pcos buyuk ihtimal cunku degerlerinin hepsi normal dedi ama bende baska belirti yok kilo killanma sivilce vs 1.5 senedirr dogal yolla adet göremiuorum sadece.

Çok geçmiş olsun, erken menopozdan korkmuştum ben de. Eğer tadavisiz regl olamiyorsan çok fazla bitkisel karışım ya da kulaktan dolma bilgilerle ilerleme inşallah en hayırlı zamanda hamile olursun.

Çok geçmiş olsun, erken menopozdan korkmuştum ben de. Eğer tadavisiz regl olamiyorsan çok fazla bitkisel karışım ya da kulaktan dolma bilgilerle ilerleme inşallah en hayırlı zamanda hamile olursun
Eger erken menopoz olsayddi adet söktürücüyle veya sogan suyuyla adet olmazdım demi. Yani bilmiyorum hic oyle birsey demediler ama bende ondan korkmustum yasim 23 aslinda kendini anne olmaya hazir hissediyomusun desen hayir derim direk. Ama malesef etrafin baskisindan yoruldum evlendigim haftadan basladilar sakin korunma afedersin su pozisyonu dene sunu ye bunu ic su doktora git buna git 1.5 senedir kimse bu kızda yoruldu diyen olmadi artık sussunlar diye daha cok çabalar oldum

Kuzum önce etrafı bir bosver.Yasin daha kucuk belki de stresten olmuyordur çünkü stres en büyük etken.Bende pkosum sağlıklı beslenme spor paketli gıdaları hayatta cikarmayla 7. Ayda gebe kaldim.Olmaz değil yani olur ama önce zihnini temizle.Bana da çok söyleyen oldu 27 yaşındayim 4 senelik evliyim daha 1 senedir düşünmeye baslamistim.Herkes önce kendine baksın sen de duyma onları.

Insallah öyle haypama calisiyorum herseyin hayirlisi Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Cok tesekkur ederim

Amh değerinize baktırabilirsiniz yumurta rezervlerinize yani sanırım erken menapoz bu hormon değeriyle belli oluyor

İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var o hanım çok yardımcı okuyor bi bakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…