merhaba arkadaşlar benim 1 bucuk yıllık bir ilişkim vardı daha bugun ayrıldık ve yollar bu sefer tamamen ayrıldı.daha ilişkimizinbaşında yaşadığımız bi sürü sorunlarımız vardı ve sevgilim bunlardan bir türlü sıyrılamamıştı.bir gün telde konuşuyorduk bu konuları çok ağlıyordum annem geldi aldı elimden telefonu o sırada bana afedersiniz ama o.cocugu dedi annem duydu bu küfürü ve görüşmemizi asla istemedi.biz yine 1 hfta fln görüştük bugun beraberdik ama ilgisi sanki sönmüştü bana ilk zamanlar deli olurdu bana.bugunde eve gidecektim annem aradı nerdesin diye dedim canlayım falan annem geldi dediki asla onaylamıyorum artık sen benim kızımı cok üzdün falan dedi benim damadım olacak insan öyle laflar asla edemez dedi.. gözleri doldu sevgilimin ama ciddi ciddi cok sorunlarımız vardı bizim bu ilişkide seviyorduk ynede birbrmzi..sonra annem hadı kalkalım ben diycgmi dedim dedi zaten biz annemle arkadaş gibiyiz herşeyimi bilir benim.kalktık tabi benim gözlerim dolu oda gidiyordu durdurdum niye tek kelime etmedin niye seviyorum demedin dedim gözleri doldu yaşlar akmaya başladı son kez sarıldım kokusunu içime çekerek yarın son bir kez göreym seni dedim tamam dedi bu ben gittim annemle beraber eve.sonra msj attı bana çok uzun bi mesaj ben senin için çok fedakarlıklar yaptım bbama resti cektm anneme resti cektim falan dedi ama aileside cok sorunlu bir aile babası alkolik vs. benim ailemde aksine hiç kavga olmaz iyi anlaşır herkes.öyle yani nasıl atıcam bu yükü bilmiyorum aradı az önce sesi titreyerek seni artık sevmiyorum dedi bende benimle kurdugun hayalleri ozaman baskalarıyla yasarsın dedim aglayarak ve kapattık bu sanırım son konuşmaydı. ne yapıcam bilmiyorum midem bulanıyor ilk uzun ilişkimde buydu cok sevmiştim böyle mi bitecekti ?
sizler ne düşündünüz okurken arkadaşlar ne yapayım ben şimdi ?
sizler ne düşündünüz okurken arkadaşlar ne yapayım ben şimdi ?