utanmadan söylüyorum bikini bölgesini jiletle alan biriyim doğal olarakda kökleri aşırı kalın 1.5 hafta önce bu dudak üstü tüylerden kurtulmak için yapılmış tel ler var bilirsiniz o gözüme çarptı banyodayken ve bikini bölgesi için işe yarar mı ? çok acıtırmı ?diye fazla düşünmeden o telle bi güzel giriştim temizliğe.ve sonucunda tertemiz bikini bölgesi ve bi ferahlamayla gelen oh be lafı.. tam 1.5 hafta boyunca muhteşem bi pürüzsüzlük.. şimdi bana aklınımı oynattın sen onunla nasıl aldın fena acıtır felan diye sözler sarf edebilirsiniz ama harbiden bıktım jiletle temizleyeyim diye daha çok kalınlaşmasından kuaföre felanda gidemem ben(gidenlere saygım var ama ben açamayanların fikirlerini benimsiyorum) ,sakızlada ağdaylada denedim daha çok acıtıyor bu yöntemden. o teli alıp aynı bıyık aldığımız şekilde tüyleri sıkıştırıyorsunuz tele ve bi kaç tüy sıkıştırdıktan sonra aşağı doğru teli çekiyorsunuz ben yavaş yavaş çekerek tüyü kökünden çıkartıyorum sadece o çekme aşaması acıyor ama çok değil çıkardıktan sonra hiçbir acı hissi duymuyorsunuz hemde tel sizde olduğu için istediğiniz an mola verebilirsiniz.tüyleri sıkıştırmakta biraz zorlanabilirsiniz ama sonra alışıyorsunuz ve sadece çok iç taraflara girmiyorum hassas olduğu için ne olur ne olmaz diye geri kalan her yeri bu telle hallediyorum.(ayrıca jiletle 2 güne çıkıyordu).. ardındanda bölgeye günlük kullandığınjız bi krem yedirebilirsiniz azıcık ..
şunuda belirteyim bünyeye göre uzama süresi ve acı hissi değişebilir
ve ve sonuç mükemmel..işinize yarayabileceğini düşündüm..
şunuda belirteyim bünyeye göre uzama süresi ve acı hissi değişebilir
ve ve sonuç mükemmel..işinize yarayabileceğini düşündüm..