canım daha küçük ama sen bi an önce tedbirini al bendede varmış bilmiyordum ve hamile kaldım 3ay ne çektim gece gündüz acillik oldum ama benimki 5cm olmuştu artık bebeğimi bile almaya kalktılar ameliyat olacaktım ama tabiki bebeğimi seçtim doğumdan sonra bi daha ağrım olmadı geçti herhalde ihmal ediyoruz kendimizi benimde bi kadın doğuma gidip baktırmam lazım ama sen büyümeden tedbirini al hayatım
ameliyat için 5 cm veya daha büyük olması gerekiyor. benimde 7 cm idi.ilaç kullandım geçer gibi oldu ama tekrarladı mecburen ameliyat oldum. senin büyük bir ihtimalle adetle atılmıştır. birçok kadında bu görülür. kafana takama. benim hiç belirtim olmamıştı. senin o sancının başka sebepleri olmasın. belki üşütmüşündür ve adetin sancılı geçmiştir.
olabilir aslında ama o kist görüldüğünde ben adet günümü geçmiştim bi kaç gün atılsaydı o zaman atılırdı diye düşünüyorum ama yinede doktora görünmek lazım teşekür ederim kkızlar
Benimde 2,5 cm.lik miyom vardı.Şiddetli kasık ağrıları,sonrasında bel ağrıları oluşmuştu.Lokal anesteziyle Küçük olanları kazıdılar, büyükten parça alındı.sonra temiz çıktı şimdi çok şükür yok.