• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 1.5 Aylık Kızımın Boynu Yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

reyser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
32
0
26
İstanbul
arkadaşlar merhaba 1.5 aylık kızımın boynu kafasını tutamadıgı için kat kat bu durumda pişik yapıyor
boyle boynunun altı bıldıgın az bır kısmı yarık gıbı olmuş pudra kullanıyorum ama tam geçmio
surekli temız tutuyorum başka ne yapmalıyım.Bir arkadaşım fucicort krem verdı siz kullandınızmı fayda edermi

arkadaşlar merhaba 1.5 aylık kızımın boynu kafasını tutamadıgı için kat kat bu durumda pişik yapıyor
boyle boynunun altı bıldıgın az bır kısmı yarık gıbı olmuş pudra kullanıyorum ama tam geçmio
surekli temız tutuyorum başka ne yapmalıyım.Bir arkadaşım fucicort krem verdı siz kullandınızmı fayda edermi

bu forumda artık kımse cvp yazmıyo galıba :(

Pişik kremi canım başka hiçbirşeyin iyi geleceğine inanmıyrm daha bebek cildi üstelik..çok geçmiş olsun:50::50:

pişik sorununa en iyi çözüm pişik olan bölgeyi ılık su ile temizledikten ve kuruttuktan sonra bir pişik kremi ile koruma altına almak. özellikle kendi kullandığım penaten isimli (yoğun kıvamlı) kremi öneririm. bepanten de iyidir ancak penaten kesin çözüm. denemenizde fayda var arkadaşlar. sanalpazar sitesinden zaman zaman satışa çıkıyor.

Back