Çocuk Hastalıkları 1,5 aylık kızım zaatürremi??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sansee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
1.992
0
116
İstanbul
merabalar ,23 eylülde 1 ay erken gelen bebeğim bugün 48 günlük oldu , son 1 haftadır burnunda hırıltı farkediyodum ama bi türlü konduramadım hasta olduğunu ,bayram telaşesinde dışarı içeri derken 2 gündür hırıltıları arttı ,akciğerlerindede hissediyodum ,hatta 2 gündür hafif hafifi öksürüyodu ,dr u aradadım ,serum fizyolojik damlat geçer dedi ,burnunu sık sık temizledim ama öksürürk devam edince dün devlet hast ecile gittik orda alnına tutulan alette 38.9 çıktı ateşi dr ağzının biraz köpüklendiğinide duyunca zaatürre dedi antibiyotik verdi ,ama ben minik kızıma antibiyotik vermek istemediğimden ve zatürreyi konduramadığımdan özel bi hastaneye gittik ,orda hemen ateş ölçtürdüm 36,5 çıktı ,dr geldi makattan ölçtü 37 çıktı ,dinledi sırtını falan zatğrre falan değil dedi ,balgam söktürücü ve burun spreyi verdi...şimdi korkuyorum bu ne yaman çelişkidir ,acaba 1 dr a dahamı gitsemm??

benim oğlumda 2.5 aylıkken hırıltıları başlamıştı kış bebeği olduğundan üşütmüş.defalarca antibiyotik tedavisi uygulandı herşeyi denedik bir türlü geçmedi gittiğimiz bir doktor astım ilacı verdi ben kullanmadım doktora güvenmiyordum. yaklaşık 3 ay çabaladık geçiremedik. ankarada tekrar doktora götürdük doktor; bu çocuk çok üşütmüş çok hasta dedi hemen iğne verdi o an iğne vurdurduk 3gün devam ettik iğneden sonra düzeldi çok şükür bidaha olmadı. aman siz dikkat edin önleminizi alın antibiyotik kullanacaksanız tam saatinde düzenli kullanın birde doktor çok önemli iyi bir doktor bulmak gerekiyor.geçmiş olsun şimdiden.

ayrıca bir doktor asist diye bi balgam söktürücü verdi bebeğim balgamı çıkartamadı balgam iyice rahatsız etti daha da kötüleşti.

NASIL çıkaracak balgamı?? kusacakmı,yoksa yutacakmı???ağzı köpürüyo böyle çok kötü oluyo nefesi kesilir gibi,5 dk sonra geçiyo düzeliyo.

balgam söktürücü veren doktorun söylediği aynen şuydu çocuk ilacı alınca bir süre sonra öksürük başlayacak öksürrken çocuğu ters çevririp sırtına hafif vurun bikaç kez, o çıkarır dedi ama olmadı öyle bişey.çocuk çıkaramadı yuttu ve ya tıkandı her seferinde.sizin bebeğinizin aynı durummu bilemiyorum Allah acil şifalar versin. oğlum hastayken yalvarıyordum Allaha ona hastalık verme Allahım bana ver diye.çok küçük kıyamıyor insan. geçmiş olsun size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…