• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 Aylık Evliyim,Bana Bir Akıl Verin!

Valla haklısın. .bu nedir ya erkek mantigindan nefret ediyorum. Yok hamileydin, yok ilgilenmiyordun benimle , bosluktaydim yetmedi ben de aybasi çıktı basimiza.. elalemin çıplak kadinlarina bakacagina sana baksaymis. Ben kabullemem arkadas geniş değilim. senin gibi tartisirdim.hayat erkeklere güzel vallahi. her yükü çeken kadınlar ama onlarin bir eli yağda bir eli balda olsun. Sonra da ben erkegim normal diye üste çıkarlar her olayda. Aybasi ne ya 1 hafta..hamile olsan 9 ay ne yapacak.

Son düzenleme:
Valla haklısın. .bu nedir ya erkek mantigindan nefret ediyorum. Yok hamileydin, yok ilgilenmiyordun benimle , bosluktaydim yetmedi ben de aybasi çıktı basimiza.. elalemin çıplak kadinlarina bakacagina sana baksaymis. Ben kabullemem arkadas geniş değilim. senin gibi tartisirdim.hayat erkeklere güzel vallahi. her yükü çeken kadınlar ama onlarin bir eli yağda bir eli balda olsun. Sonra da ben erkegim normal diye üste çıkarlar her olayda. Aybasi ne ya 1 hafta..hamile olsan 9 ay ne yapacak.

Benim yorum da biraz fevri bir cikis galiba :)
Tabi bosan ya da evi terket demiyorum tabiki sacma olur da dersini alsin bi sekilde diyorum. Sen 1sen' in yorumlarına bak onun mantikli sakin yorumlarıni görünce ben de yumusuyorum sonradan :KK48:

Aybaşıyken 5 gün dayanamamış hemen fotolara sarmış,
yarın bir gün hamilelik gibi bir sebeple cinsellik yasak olsa
nelere saracak diye düşünürüm ben.
Uff çok sinir bozucular:KK14:

Valla kızlar.Dünden beri ağlıyorum.Bugün hiç bir şey yapmadım.Bütün gün ağladım,yattım,uyudum,yorumlarınızı okudum,sinirimden kudurdum.Harap ettim kendimi.Böyle düşününce diyorum ki tamam yeter,harap ettin kendini!İnsanların ne dertleri var!Kim bilir kaç kişi 'Keşke kocam sadece bir iki fotoğrafa bakmış olsaydı.'der şunları okuyunca ya da 'Keşke tek derdim bu olsaydı.'der.Ama işte sinirleri bozulunca insanın...Allah'ım beterlerinden korusun diyelim.Kızgınlığım geçmedi tabii ki!Akşam konuşunca ve benim bu kadar üzüldüğümü görünce muhtemelen tamam bir daha yapmayacağım diyecek ama yapar mı?Yapmaz mı?Bilmem.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Hepinize tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın.Burda bunu sizinle paylaşmak bile biraz olsun iyi geldi.Başka kimseye anlatamazdım çünkü.Çok sağolun.Allah hepinizden razı olsun.Tek derdimiz bu olsun.Son durumu bildiririm.Hepinizi öperim...

Ne ağlıyorsun arkadaşım.
Ona normal gelen şeyi sende yap, sende aç o sayfaları bırak görsün.
Sen ne yaparsan karşılığını alırsın tarzı davran.
Sen bakarsın da ben bakamaz mıyım sanıyorsuna getir lafı davranışlarınla.
Sen 1,5 aylık evlisin de o değil mi? O neden düşünemiyor daha yeni evliyiz diye.
Reklam aralarında bile fotoya ihtiyaç duyan bir adam.
Biraz gözünü korkutmalısın.

hımm peki durum şöyle olsaydı. eşin hasta 1 hafta ilişkiye giremiyor istesede olmuyor yani ve sen bilgisayardan çıplak erkek fotolarına bakıyorsun. eşin ne yapardı??

Demek ki bekarkende bakarmış bazı alışkanlıklar hemen düzelmez

Kızlar Merhaba.1,5 aylık evliyiz.Arada benim nazlanmalarım evliliğe alışmalarım nedeniyle kızıp surat asmalarım dışında evliliğimiz çok iyi.Yani eşim beni çok seviyor eminim.Ben d Onu seviyorum.Yalnız dün bilgisayardan bir şeylere bakarken önüme çıplak kadın fotoğrafları geldi.Akşam sordum.Sen ay başıyken baktım dedi.Dünden beri ağlıyorum içli içli.Bağırdım,çağırdım,kızdım,kapıları çarptım.Çok üzüldüm.Hala da ağlıyorum.Ona göre çok abartıyorum.Çok takıntı yapıyorum.Normalmiş!Bana göre değil!Değil arkadaşım.Daha yeni evliyken ne fotoğrafı?Dün sinirle boşa beni bile dedim!Seviyorum seni diyor,bir şeyin mi eksik,iyi bir eş olamıyor muyum,yetmiyor muyum sana dedim.Sen iyi bir eşsin sadece baktım,duyan da her gün bakıyorum sanır falan dedi ama benim hala içim içimi yiyor.Konuşmuyorum.Laf sokuyorum ha bire.Yalnız kalmaya ihtiyacım var,sana normal gelen bana ağır geldi gibi şeyler yazıp not bıraktım.Geldiğinde beni evde bulamasın istiyorum.O derece.Sizce ben hakkaten çok mu abartıyorum?
yuhh be arkadaş...bu kadarda olurmu...bu adam 1.5 aylkıkken bunu yapmışsa heleki hamilelgnde napar onu düşün hatta söyleee.deki sen aybaşında kızlara bakıyon hamile kalsam bakmaklada kalmazsın başka şeyler yaparsın diye yüzünevur .güvenilmez ya bu erkeklere Allah ıslah etsin hepsinde farklı bi pislik var

Kızlar Merhaba.1,5 aylık evliyiz.Arada benim nazlanmalarım evliliğe alışmalarım nedeniyle kızıp surat asmalarım dışında evliliğimiz çok iyi.Yani eşim beni çok seviyor eminim.Ben d Onu seviyorum.Yalnız dün bilgisayardan bir şeylere bakarken önüme çıplak kadın fotoğrafları geldi.Akşam sordum.Sen ay başıyken baktım dedi.Dünden beri ağlıyorum içli içli.Bağırdım,çağırdım,kızdım,kapıları çarptım.Çok üzüldüm.Hala da ağlıyorum.Ona göre çok abartıyorum.Çok takıntı yapıyorum.Normalmiş!Bana göre değil!Değil arkadaşım.Daha yeni evliyken ne fotoğrafı?Dün sinirle boşa beni bile dedim!Seviyorum seni diyor,bir şeyin mi eksik,iyi bir eş olamıyor muyum,yetmiyor muyum sana dedim.Sen iyi bir eşsin sadece baktım,duyan da her gün bakıyorum sanır falan dedi ama benim hala içim içimi yiyor.Konuşmuyorum.Laf sokuyorum ha bire.Yalnız kalmaya ihtiyacım var,sana normal gelen bana ağır geldi gibi şeyler yazıp not bıraktım.Geldiğinde beni evde bulamasın istiyorum.O derece.Sizce ben hakkaten çok mu abartıyorum?

Daha 1,5 aylık evliyken bakması çok kötü.. Allah korusun.. Zaten evlendiğinden beri 1 kere adet görmüşsündür. Onda da kadınlara mı bakmışş.

Sinir bozucuu hiç abartmiyorsunuz ama boşa beni abarti olmus konusun bidaha da bakmaz heralde

Siz de bilgisayarınızın masaüstüne yakışıklı ve seksi bir adam fotosu koyun. Çıplak olanından :KK48:

bakalım ne diyecek:KK53:

Ay başın 6ay mı sürüyor :)
Abartmıyosun 1.5 ayda böyleyse 1 sene sonra napar acaba değişiklik peşinde..

Bi anlamı yokmuş!Öylesine bakmış!Bain kere de sorsam aynı cevap!Özür diledi bir kaç defa.Ben söyleniyorum O susuyor.Konu hakkında konuşmak istemiyor anladığım kadarıyla.Tek söylediği 'Öylesine baktım.Bir anlamı yok.'

Back
X