• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 Aylık Evliyim,Bana Bir Akıl Verin!

Sen aybasiydin ne demek? Ben bazi erkeklerdeki bu mantigi anlayamiyorum. 5 gunde birlikte olmayiver ne olmus yani? Hamileyken esini aldatanlar falan. Bu kadar mi onemli yani cok sacma! Sen basinda tepkini ver tabide yapacak adam her turlu yapar. Sakin ve tatli bir dille neden kirildigini soylersen belki anlar
Anladı zaten.O kadar tepkimden,ağlamamdan.Anladı çok kırıldığımı.Yumuşatmaya çalıştı,gönlümü almaya çalıştı.Yanıma bile oturtmadım.

Keşke sende hiç tepki vermeden çıplak erkek fotolarına bakıp öylece bıraksaydın bilgisayarı.
O zaman normal karşılayacak mıydı ki?
Söyledim zaten!Ben bakıyor muyum?Ben de bakayım ne hissedersin dedim!Hiç ses yok!Aynı şeyi bin kere sorunca sorun ederdim de senin kadar abartmazdım dedi geçiştirdi.

Kimine göre normal, erkek doğası, kimine göre bunun erkeklikle alakası yok normal değil.

Bana göre bekar bir erkek belki bakabilir de evli erkek bakamaz. Sen de abartmıyorsun. Senin için önemli olduğunu anlayana kadar tavrını belli et. Belki o da senin normal karşılayacağını falan zannetti. Önemli olan senin hassasiyetini anlayıp ona göre davranması gerektiğini anlaması.
/QUOTE]

Son düzenleme:
bahanesi çok ama çok saçma bu bir ikinciside neden açık bırakmış silseymiş en azından sen gör diye bırakmış sanki... çok saçma ama bana öyle geldi.
Yok açık değildi.Ben de anlamadım ama bir şeylere bakarken birden önüme geldi geçti sayfa.Allah'ın işi işte...

Kızlar Merhaba.1,5 aylık evliyiz.Arada benim nazlanmalarım evliliğe alışmalarım nedeniyle kızıp surat asmalarım dışında evliliğimiz çok iyi.Yani eşim beni çok seviyor eminim.Ben d Onu seviyorum.Yalnız dün bilgisayardan bir şeylere bakarken önüme çıplak kadın fotoğrafları geldi.Akşam sordum.Sen ay başıyken baktım dedi.Dünden beri ağlıyorum içli içli.Bağırdım,çağırdım,kızdım,kapıları çarptım.Çok üzüldüm.Hala da ağlıyorum.Ona göre çok abartıyorum.Çok takıntı yapıyorum.Normalmiş!Bana göre değil!Değil arkadaşım.Daha yeni evliyken ne fotoğrafı?Dün sinirle boşa beni bile dedim!Seviyorum seni diyor,bir şeyin mi eksik,iyi bir eş olamıyor muyum,yetmiyor muyum sana dedim.Sen iyi bir eşsin sadece baktım,duyan da her gün bakıyorum sanır falan dedi ama benim hala içim içimi yiyor.Konuşmuyorum.Laf sokuyorum ha bire.Yalnız kalmaya ihtiyacım var,sana normal gelen bana ağır geldi gibi şeyler yazıp not bıraktım.Geldiğinde beni evde bulamasın istiyorum.O derece.Sizce ben hakkaten çok mu abartıyorum?
buradan böyle okuyunca abartıyorsun gibi geldi ama aynısı benim başıma gelse diye düşününce abartmadığını farkettim benzer tepkileri bende verirdim muhtemelen ne demek ay başısın diye baktım açıklamasıda hiç hoş değil. ama tehditle şantajla çözülmek yerine dahada üstüne düşebilir bu huyunun o yüzden al karşına mantıklı bir şekilde güzelce konuş eşinle bence canım

Evdeyim de.O gelmeden evden çıkmayı düşünüyorum. :/
sorunun dahada büyümesine sebep olacak bu. ilk olduğu için bence al karşına güzelce konuş. eğer tekrarlarsa şuanda yapmayı düşündüğün şeyi o zaman yaparsın aklı başına gelsin diye. ama şuan için konuşup üzerinde durmamaya çalışman ilişkiniz için daha sağlıklı

oyyyyy birbuçuk ay ve şiddetli geçimsizlik..kapıların çarpılması bağırtı çağırtı.boşanma lafları.çıplak kadın fotoları..vallaa kalbim sıkıştı...

sorunun dahada büyümesine sebep olacak bu. ilk olduğu için bence al karşına güzelce konuş. eğer tekrarlarsa şuanda yapmayı düşündüğün şeyi o zaman yaparsın aklı başına gelsin diye. ama şuan için konuşup üzerinde durmamaya çalışman ilişkiniz için daha sağlıklı
Bilmiyorum arkadaşım.Not bile yazdım.Bi yüreği ağzına gelsin bakalım.O kadar yıldan sonra benim bile evliliğe alışmam zor onun da öyle sanırım ama bu tabii ki yaptığı şeyi haklı çıkarmaz.Ne yapacağımı bilmiyorum.Böyle tepki vermesem sonra nasılsa tepki vermiyor diye tekrarlarsa?Dün bir kere baktım merak ettim dedi ama işte...Bilemedim...

Bak daha cok yeni evlisin bakmasi hos deil dogruda deil kizmakta hakli olsanda senin hatali oldugun nokta daha bu kadar yeni evliyke bosa beni ne demek yaa kizsanda kendine hakim olmalisin yoksa yuz goz olursunuz inan sonu olmaz bu evliligin..beni bosa ayrilalim veya agir kelimeler sonunu getirir biraz ofkeni kontrol et cok uzatma konus uyar eyvalah ama dikkat et yipratirsin boyle en sonda soylencek lafi en basta soylememen lazim

Kızlar Merhaba.1,5 aylık evliyiz.Arada benim nazlanmalarım evliliğe alışmalarım nedeniyle kızıp surat asmalarım dışında evliliğimiz çok iyi.Yani eşim beni çok seviyor eminim.Ben d Onu seviyorum.Yalnız dün bilgisayardan bir şeylere bakarken önüme çıplak kadın fotoğrafları geldi.Akşam sordum.Sen ay başıyken baktım dedi.Dünden beri ağlıyorum içli içli.Bağırdım,çağırdım,kızdım,kapıları çarptım.Çok üzüldüm.Hala da ağlıyorum.Ona göre çok abartıyorum.Çok takıntı yapıyorum.Normalmiş!Bana göre değil!Değil arkadaşım.Daha yeni evliyken ne fotoğrafı?Dün sinirle boşa beni bile dedim!Seviyorum seni diyor,bir şeyin mi eksik,iyi bir eş olamıyor muyum,yetmiyor muyum sana dedim.Sen iyi bir eşsin sadece baktım,duyan da her gün bakıyorum sanır falan dedi ama benim hala içim içimi yiyor.Konuşmuyorum.Laf sokuyorum ha bire.Yalnız kalmaya ihtiyacım var,sana normal gelen bana ağır geldi gibi şeyler yazıp not bıraktım.Geldiğinde beni evde bulamasın istiyorum.O derece.Sizce ben hakkaten çok mu abartıyorum?

Ben de senin gibiyim arkadaşım.. Ben de gebeyken eşim sinemaların sevişme sahmesini izlemiş bir iki video.. Görmüştüm.. O da çok net apaçık bir insandır bakmış geçmişi bile silmemiş.. Hala daha silmez nettir açıktır.. Ben de acaip sorun ettim büyüttüm günlerce ağladım... O da aynısını dedi sanki beni biriyle yatakta yakaladın ne var gözüme çarptı öyle bir kere eşeklik etmişim dedi.. Gerçekten bi seferlikti çünkü dediğim gibi öyle geçmişi sileyim vs düşünmez.. Ama o da abartıyorsun demişti özür diledi.. Sen de çok büyütme ama muhakkak karşılığını ver. Daha çok yeni evlisin duygularını bu kadar erken yıpratmasına yazık yaşayacağınız güzel şeyler var güvenini tekrar kazanması için bir şeyler yapmalı o da..

Sen aybasiydin diye bakan adam , Hamile kalsan demekki seni aldatir.
Ve bahaneside hatir olur ..
Terbiyesiz! !

oyyyyy birbuçuk ay ve şiddetli geçimsizlik..kapıların çarpılması bağırtı çağırtı.boşanma lafları.çıplak kadın fotoları..vallaa kalbim sıkıştı...
:) Üff napim? Eşim sakin.Bağırmaz çağırmaz.Sevgisini belli eder.Gelir sever,öper,koklar.Ama bu konuda ve bazı konularda çok sinirleniyorum. :( Haksız mıyım bu konuda?

Sen aybasiydin ne demek? Ben bazi erkeklerdeki bu mantigi anlayamiyorum. 5 gunde birlikte olmayiver ne olmus yani? Hamileyken esini aldatanlar falan. Bu kadar mi onemli yani cok sacma! Sen basinda tepkini ver tabide yapacak adam her turlu yapar. Sakin ve tatli bir dille neden kirildigini soylersen belki anlar
O zaman kocası iş gezisine giden kadınlar yada eşleri vardiyalı çalışan kadınlar da çıplak erkek fotoğraflarına baksın. Bu erkeklerin bahanesi hep hazır.

Evden gitme, ama konusma..ya aci ama 60lik babam bile gorunce es gecmiyor yani..

Kizinca bidaha bosa beni kelimesini kullanmamanii tavsiye ederim..bu kelimenin agizda sakiz olmasi cok tehlikeli, goz dagi vermek istemissiniz anladim ama baska sekilde verin..

Ben de senin gibiyim arkadaşım.. Ben de gebeyken eşim sinemaların sevişme sahmesini izlemiş bir iki video.. Görmüştüm.. O da çok net apaçık bir insandır bakmış geçmişi bile silmemiş.. Hala daha silmez nettir açıktır.. Ben de acaip sorun ettim büyüttüm günlerce ağladım... O da aynısını dedi sanki beni biriyle yatakta yakaladın ne var gözüme çarptı öyle bir kere eşeklik etmişim dedi.. Gerçekten bi seferlikti çünkü dediğim gibi öyle geçmişi sileyim vs düşünmez.. Ama o da abartıyorsun demişti özür diledi.. Sen de çok büyütme ama muhakkak karşılığını ver. Daha çok yeni evlisin duygularını bu kadar erken yıpratmasına yazık yaşayacağınız güzel şeyler var güvenini tekrar kazanması için bir şeyler yapmalı o da..
Yaa işte onlar için normal.Ne olacak ki!Öyle merak etmişim bir iki fotoğrafa bakmışım.Çok büyütme.Değil işte.Öyle değil.Biz farklı varlıklarız.Takarız.Onlar bakar unutur.Biz unutmayız.Bin bir şey kurarız.

Kızabilirsin,rahatsızlık duyabilirsin ama tepkilerin çok abartılı.

Back
X