Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim bebeğim tam bir aylıkken 55 cm 4960 gr fakat görünürde zayıf ama boylu gibi duruyor sizinkilere göre benimki biraz kilolu acaba obezite yolundamı..??
benim bebeğim tam bir aylıkken 55 cm 4960 gr fakat görünürde zayıf ama boylu gibi duruyor sizinkilere göre benimki biraz kilolu acaba obezite yolundamı..??
boyu benımkısıyle aynı dr uzun boylu olucak dedi:)yok cnm obezite deil maşallah tam kılosu benımkı bıraz zayıf kalmıs mama verıyodum sımdı değiştirdim dr tavsıyesıyle inş senınkı gıbı olur allah uzun ömürler versın hepimizin yavrularına
bugün yine doktora gittik 42 günlüğüz 5300 gr olmuş oğlum üst solunum yolları tıkalıymış şurup verdi dr.muz.Ayrıca acil sünnet dedi pipi ucu darmış ve enfeksiyon oluyormuş erkek bebişleri olanlar dikkat etmeli özellikle bebeğiniz çişini çatallı yada kesik kesik yapıyorsa hemen gösterin kolay gelsinn
bugün yine doktora gittik 42 günlüğüz 5300 gr olmuş oğlum üst solunum yolları tıkalıymış şurup verdi dr.muz.Ayrıca acil sünnet dedi pipi ucu darmış ve enfeksiyon oluyormuş erkek bebişleri olanlar dikkat etmeli özellikle bebeğiniz çişini çatallı yada kesik kesik yapıyorsa hemen gösterin kolay gelsinn
maşallah cnm.geçmiş olsun ya hep bebeklerde bu var zaten çok duydum hep küçük yaşta sünnet olucaklar ben baktırdım cnm pipisine bı sorunu yok allaha şükür.bebeğine acil şifalar dılerım çok büyük geçmiş olsun...