• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 1.5 aylık bebeği olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygukaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
D

duygukaan

Ziyaretçi
kızlar bebeğim 1.5 aylık 55 cm boyu kılosuda 4.100 gr sizce iyimi sizinkılerın boyu ve kılosu kaç??

canım ne kadar doğduğu önemli

benim kızım tam 30.gün 4100gr53cmdi
3380gr50cm doğdu
1.hafta kontrolünde 3000gra düşmüştü
4.hafta 4100gr olmuş

canım ne kadar doğduğu önemli

benim kızım tam 30.gün 4100gr53cmdi
3380gr50cm doğdu
1.hafta kontrolünde 3000gra düşmüştü
4.hafta 4100gr olmuş

3500 kg doğdu sonra 200 grmı şişmiymiş ne öle gıttı suan 4100 15 gun sonra tam 2 aylık olucak

bnm bebişim çok küçük doğdu
2.790 gr 46 cm doğdu
1. ayında 3.380gr 52 cm olmuştu
şimdi 3 aylık 6.000 gr 62 cm

benim bebeğim tam bir aylıkken 55 cm 4960 gr fakat görünürde zayıf ama boylu gibi duruyor sizinkilere göre benimki biraz kilolu acaba obezite yolundamı..??

benim bebeğim tam bir aylıkken 55 cm 4960 gr fakat görünürde zayıf ama boylu gibi duruyor sizinkilere göre benimki biraz kilolu acaba obezite yolundamı..??

boyu benımkısıyle aynı dr uzun boylu olucak dedi:)yok cnm obezite deil maşallah tam kılosu benımkı bıraz zayıf kalmıs mama verıyodum sımdı değiştirdim dr tavsıyesıyle inş senınkı gıbı olur allah uzun ömürler versın hepimizin yavrularına

bugün yine doktora gittik 42 günlüğüz 5300 gr olmuş oğlum üst solunum yolları tıkalıymış şurup verdi dr.muz.Ayrıca acil sünnet dedi pipi ucu darmış ve enfeksiyon oluyormuş erkek bebişleri olanlar dikkat etmeli özellikle bebeğiniz çişini çatallı yada kesik kesik yapıyorsa hemen gösterin kolay gelsinn :D

bugün yine doktora gittik 42 günlüğüz 5300 gr olmuş oğlum üst solunum yolları tıkalıymış şurup verdi dr.muz.Ayrıca acil sünnet dedi pipi ucu darmış ve enfeksiyon oluyormuş erkek bebişleri olanlar dikkat etmeli özellikle bebeğiniz çişini çatallı yada kesik kesik yapıyorsa hemen gösterin kolay gelsinn :D

maşallah cnm.geçmiş olsun ya hep bebeklerde bu var zaten çok duydum hep küçük yaşta sünnet olucaklar ben baktırdım cnm pipisine bı sorunu yok allaha şükür.bebeğine acil şifalar dılerım çok büyük geçmiş olsun...:nazar:

Back