Ankara'da oturuyorum ben.Maltepe de köprünün 200 metre ilerisinde yaklaşık nedu kozmetik var ordan almıştım ama 3 ay falan oluyor sonra başladım kullanmaya var mıdır hala bilmiyorum.
Uzun zaman dogal gogus buyutme yonlemlerini denedim fakat hicbir ise yaramadi. Kesin cozum silikon taktirmak arkadaslar:) 2hafta once silikon taktirdim inanin dogal yontemler dediginiz karisimlar zaman kaybi. Sartlariniz uygunsa iyi bir doktora ameliyat olun kurtulun bu dertten bence
Silikonla ne kadar büyüyecekki??Ben çok kızıyorum doğal göğüs büyütme yöntemlerinde silikon taktır diyenlere hem doğal değil hemde binlerce lira harcanıyor bunlara eşimin organı küçük olsa ve büyütmek için bir aparat ya da doğal olmayan birşey kullansa bu bana itici gelirdi bende o yüzden yapay birşey kullanmak istemiyorum. benim göğüslerim 75ten 87 ye çıktı neden daha büyümesinler ki?Hem bir başlıkta bir avukat Dolunay nickli biri rezene içerek 75 göğüslerini 3 ayda 85 e çıkarmış.Bence olur yani böyle söyleyerek umutlarımızı kırmayın lütfen
Uzun zaman dogal gogus buyutme yonlemlerini denedim fakat hicbir ise yaramadi. Kesin cozum silikon taktirmak arkadaslar:) 2hafta once silikon taktirdim inanin dogal yontemler dediginiz karisimlar zaman kaybi. Sartlariniz uygunsa iyi bir doktora ameliyat olun kurtulun bu dertten bence
dolunay nasıl büyütmüş o kadar ne kullanmış?bence büyür canım dolunay nickli o bayanın göğsü 75ten 85e tam 2 beden atlamış 26 yaşında.40ında bile büyüyen var kilo alma k etkiliyor tabi o kadar yüksek yaşlarda
dolunay nasıl büyütmüş o kadar ne kullanmış?
benimde hiç göğsüm yok napsam bilemedim . yaş 25
16 yaşındayım ve 75 desteksizi doldurmuyo göğüslerim.Cidden çok rahatsızım siz 87'ye nasıl çıkardınız yani tam olarak neler yaptınız ben şerbetçi otu ve adaçayı karışımları yapıyorum ama bir faysını görmedim lütfen yardımbence büyür canım dolunay nickli o bayanın göğsü 75ten 85e tam 2 beden atlamış 26 yaşında.40ında bile büyüyen var kilo alma k etkiliyor tabi o kadar yüksek yaşlarda
16 yaşındayım ve 75 desteksizi doldurmuyo göğüslerim.Cidden çok rahatsızım siz 87'ye nasıl çıkardınız yani tam olarak neler yaptınız ben şerbetçi otu ve adaçayı karışımları yapıyorum ama bir faysını görmedim lütfen yardım
silikon yaptırmak istemiyorum, onun yerine bu halleri bile daha iyi bana göre silikon sahte ya nebiliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?