- 2 Nisan 2010
- 474
- 2
- 31
Kızlar ben yaklaşık bir senedir masaj yapıyorum son 1.5 aydada kullandığım bir ürünle masaj yaptım 85ten 87 cm e çıktı göğüslerimbunun dışında birşey içmedim çay gibi ya da buz falan tutmadım göğüslerime bunlara çok üşeniyordum çünkü, film izlerken bir yandan da masaj yapmak daha kolay benim için tabi nerdeyse 30 40 dakika masaj yapıyordum 3 5 dkyla geçiştirmedim ben.bu kullandığım ürününden 2 3 adet kullanmam gerektiği yazıyordu prospektüsvari kağıdında ama ben öğrenciyim zaten ürünüde pahalıya aldım şimdi tekrar alamayacağım bunun yerine anason yağı kullanarak ve çay içerek devam edeceğim.tam etki gösterip göstermediğinide bilemiyorum üstelik daha birkaç günüm yetecek kadar var içinde fıs diye söner mi bilemiyorum.burdan paylaşmak istedim durumu iyi olanlar kullanabilirlerse ve faydasını daha çok görürlerse bende kullanırım.birde buz kullanıp kullanmamakta kararsızım bazıları büyütmüyor aksine küçültüyor demiş bende dün yağla masaj yaptıktan sonra buz sürdüm ve içi boşalmış büzülmüş gibi hissettim birazcık buz küçültmesin göğüslerimi ???? Bu arada yaşım 21.