• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 ay sonra ilkay hüthüt'e meme büyütme ameliyatı olacağım ...

eternity38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
442
153
133
Mrb kızlar. ben 19 yaşındaym. kayseride yaşıyorum. boy 156 kg 45. göğüslerim hiç yok denecek kadar küçük. göğüs büyütme ve burun estetiği ameliyatını aynı anda olmak istiyodum ama maddi olanaklardan dolayı ayrı ayrı olcam. meme daha ağır bastı ona karar verdim :) yaklaşık 6 aydır internet üzerinden araştırma yapıyorum bi kaç dr la da görüştüm. ama içime sinmedi hiç. istanbula ilkay beyin yanına gidip ameliyat olcam kararımı bi anda verdim ama bilmiyorum inşallah doğru bi karar vermişimdir :/ aranızda bu dr a ameliyat olup da memnun kalan veya kalmayan var mı ? çok heyecanlıyım yaaa :) sizin de yorumlarınızla desteklerinizle güzel bi sonuca varacağımı umuyorum bana yardımcı olun lütfennnn sizi seviyorum.. :)

Cnm bnm oncelikle kararin icin sevindim 6 aydir arasdirma yapmissin baya bir bilgi edinmissindir die dusunuorum neden 1bucuk ay sonrasina randevu aldin benimkinde sadece 10gundu cook zor gecdi heyecanini anliorum tabikide... kac cc dusunuosun sen¿

Cnm bnm oncelikle kararin icin sevindim 6 aydir arasdirma yapmissin baya bir bilgi edinmissindir die dusunuorum neden 1bucuk ay sonrasina randevu aldin benimkinde sadece 10gundu cook zor gecdi heyecanini anliorum tabikide... kac cc dusunuosun sen¿

parayı tamamlayabilmek için 1 buçuk ay sonrasına randevu aldım. 300 istiyorum ama çok zayıfım eğer 300 imkansız derse 250 275 i de kabul ederim. sen naptın ameliyat oldun mu canım :)

Back