1,5 ay sonra evleniyorum.Doğum kontrol hapına ne zaman başlamalıyım ?

okyanus_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
22
0
36
İstanbul
Kızlar 1,5 ay sonra allah izin verirse düğünüm var doğum kontrol hapına ne kadar önceden başlamam gerekiyor ve sizler hangi ilacı kullandınız?

canım bır ay once al hastalıgının ılk gunu basla hergun aynı saate almaya ozen goster adetın uzun surebılır korkma bunyen alısmaya calısyo cunku o yuzden bır ay once kendını hazırla ılac olarakta yasmını kullan bır aylık paketıde 18 lıra falan

canım benmde yakında düğünüm var..dogum kontrol hapı kullanmamayı üşünüorum çok araştırdım..hormonlarda büyük etkisi varmış...ve biz korunma olarak prezervatif kullanmayı düşünüoruz...ilk gece için ise "ertesi gün hapı" var..ilişkiden sonra 72 saat içinde alınınca hiç bir sorun ortaya çıkmıo...ilk geceyi atlattıktan sonrada kararlaştırdıgımız metodu uygulayacagız..sevgilerimle

ertesi gün hapı almanın cezasını aylardır çekiyorum aklı olan almasın cnm benden söylemesi

bence de 1 ay önceden başlaman yeterli yani regl olduğun ilk gün başlaman gerekir. ben de ertesi gün hapının zararlı olduğunu duydum. 1 yıldır yasmin kullanıyorum hiçbir zararı olmadı sana da öneririm

Mrb. Ben iki ay öncesinden başlamıştım normalde adetim düğün gününe geliyordu hap içinde değiştiriyor ne zamana denk geleceği için bir ya öncesinden başladım düğüne denk gelmemiş oldu böylelikle mayısta oldu düğünüm 10 günlük evliyim bu arada martta adetin ilk gününde başladım aynı saatte içilmesi dikkat eidlmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…