3-4 yas olanlar
1.Zara 3-4 yas uzun kol
2.ca 4 yas uzun kol tshirt
3.ca 4 yas
4.ca 4 yas
5.ca 4 yas
6.ca 4 yas
7.ms 3-4 yas Sweatt
8.lcw 4 yas
9.mothercare 3 yas
10.lcw 4 yas sweatt
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1333718 Eki Görüntüle 1333719 Merhabalar ürünler çok temizdir giyilmemiş olanlar çoktur giyinenler de en fazla birkaç defa giyilmiştir.sıra ile yüklüyorum.
3-4 yas olanlar
1.Zara 3-4 yas uzun kol
2.ca 4 yas uzun kol tshirt
3.ca 4 yas
4.ca 4 yas
5.ca 4 yas
6.ca 4 yas
7.ms 3-4 yas Sweatt
8.lcw 4 yas
9.mothercare 3 yas
10.lcw 4 yas sweatt
Nike ve koton olan kalın sweat soruyorsunuz . Onlar giyilmedi hiç. Nike 20 koton 15tl.Canim fiyatlarini ogrenebilirmiyim
Uzun kollu ince olanlar tanesi 7tl.Canim fiyatlarini ogrenebilirmiyim
Cnm 7 Hariç bir arkadaş digerlerini ayırttıı almazsa hbr vereyim size başka seyler de ekleyeceğim bir bakınMerhaba 2-5-7-11 nolu olanları kesin almak istiyorum baska ilana koyacaksiniz sanırım onlarida bekliyorum:)
Eki Görüntüle 1334183 Eki Görüntüle 1334184 Eki Görüntüle 1334188 Eki Görüntüle 1334197 Eki Görüntüle 1334198 Kalanlar ile devam ediyorum
1. Ca kadife pantolon 4 yas bedeni 110 5 yas ama biz 4 yasta giydik kalıp dar
2. Kanz 4 yas pantolon ince değil cok soğukta giyilmez ama sonbaharın soğuk günleri için ideal
3.hM 4 yas bu da ince değil
4. Kanz 4 yas hırka
5. Ebebek uyku tulumu 4 yas biz cok az giydik ama sanırım dolapta durunca sarı lekeler oluşmuş yıkanınca çıkar diye düşünüyorum cok ucuza vericek yine de 10tl
Himm tamam haber bekliyorum o zaman sizden diger ilanlarıda takip edecegim teşekkür ederimCnm 7 Hariç bir arkadaş digerlerini ayırttıı almazsa hbr vereyim size başka seyler de ekleyeceğim bir bakın
Bu Mont tamamen el orgusudur ve içi polardan önden fermuarlı cok sıcak tutar biz giyemedik çünkü küçük geldi annem ormustur kaçırmayın derim
Kaç yas için?Bu Mont tamamen el orgusudur ve içi polardan önden fermuarlı cok sıcak tutar biz giyemedik çünkü küçük geldi annem ormustur kaçırmayın derim
Cnm biz 4 yasında giyemedik ama benim oğlum yapılı biraz. Bence 3-4 yasa tam olur.Kaç yas için?
Hırka 20tl canımKanz hirkanin fiyati nedir canim
Diğerlerinden kesin cevap ne zaman gelir canim dediklerimi almazlarsa beraber kanz hirkayi da almak istiyorumHırka 20tl canım
Cnm biz 4 yasında giyemedik ama benim oğlum yapılı biraz. Bence 3-4 yasa tam olur.