1,5 - 2 yaş çocuklar için Astronot mont mu, sadece mont mu ?

rachelfine

Güçlendirmedeeeeeee :)
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
960
0
296
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, oğlum 19 aylık hava iyice soğudu fakat ben hala ne alacağıma karar veremedim. Kullananlar yardımcı olursa sevinirim, malum o yaş çocukları çok hareketli oluyor, astronot içinde rahat edebilir mi emin olamıyorum :44:

Her yere araba ile gidiyoruz ama ben yine de gün içinde 15 dk de olsa bahçeye çıkarmak istiyorum soğuğa alışması için, bu kadar kısa süre için astronot almaya gerek var mı sizce? Yani karda falan da çıkar oynarız diyorum ay bilemedim ne alsam

Benim oğlum görüntü ve kiloda çok tombul olmasada hep 1 yaş büyük almak zorunda kalırdım.Ki hiç sevmem çocuğun üzerinde büyük alalım sonrada giysin diye sakil duruşlarını.Dolar bu kadar fırlamamışken : ) ebay sitesinden aldım giydirdim hep oğlumu.Altını çiziyorum ki yurtdışı kalıplarıyla burdaki bazı kalıplar uyuşmuyor olabilir.Konuyu görünce hemen atladım rahat edeceksiniz inş sonra.Old navy markalı 14 aylıkken kaban-palto -mont ne derseniz deyin işte onu almıştım fermuarlı vs.Aynı marka kazak gömleklerin 2T yaş bedenlerinden hayır yok.Hiç biri 2,5 yaşındaki oğluma olmuyor.Ancak o 2 yaş montu oğluma bence 1 sene daha yeter.O yüzden boy atsa bile 2 sene garanti belki 3 sene giydirebilirsiniz.Ama astronot montlar pratik olmayabilir .Çocuk çıkar vs ısrar edince sizi de sürekli bunaltabilir.Ama onuda kullanan tecrübeli anneleri dinlemekte fayda vardır.Gerçi astrnot montlarında iki parçalı olanları var içi salopet dışı mont.Belki daha pratik olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…