- 24 Nisan 2024
- 7
- 9
- 47
Herkese Merhaba,
Ben Eva Filiz
Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum.
Bazı detayları vereyim ki, neydim, ne oldum, nerdeyimi iyi anlayalım.
Hastalıkla tanışmadan 2 yıl öncesine kadar 14 kişilik ekibim ile Medikal Terapi (Kronik kas/eklem ağrıları) İşletmem vardı.
İşletmemi kapatmak zorunda kalınca, birçok yıkılmalarımın sonucund hastalık kapımı çaldı.
İşletmem sağlık üzerineydi ama kendim hariç herkese koşmuşum.
Gelelim 08.06.2022 Gününe,
Aylarca müzmin bir böbrek, bel ve sırt ağrım vardı. Cebimde ekmek alacak bile para olmayınca hastahane işini hep öteledim. Sonrasında ağrılar dayanılmaz olunca hastahaneye gittim. Ama konu böbrekler değilmiş. Yumurtalıkların her ikisini saran, ardından bağırsaklar, karın zarı, lenfler ve en son karaciğere giden bir kanser hücresine ev sahipliği yapıyormuşum.
2022 Haziranda Over Ca 125 değerim 2885 çıkmıştı.
Acil kemoterapi, sonrasın da ameliyat oldum.
Gelelim herkesin, hatta doktorumun bile şaşırdığı sonuçların nasıl iyiye gittiğine.
Kemoterapi sırasında vücudumun savunma mekanizmasını ayakta tutmak adına öncelikle Curcumin ekstresi kullandım. Hergün 4 litreye yakın su içtim ama 1 litresinin içine bildiğiniz içilebilir karbonat koydum. (Kemoterapi günü ve takip eden 5 gün yapmadım)
Mümkün olduğunca sarımsak ve soğan tükettim. Hiç evde durmadım. Sürekli aktif bir hayat seçtim. Ya motor kullandım, ya treeking yaptım.
En önemli ipucunu veriyorum.
O dönemler Youtube dan Eric Berg kanalına denk geldim. Sonrasında sürekli araştırma araştırma ve daha çok araştırma yaptım.
Sonuç olarak Aralıklı oruç tutmanın mantığını çözdüm.
( hala devam ediyorum)
20 saat sadece su tüketiyorum (Günde 1-2 tane kahvem var ama) geri kalan 4 saat lik dilimde yemek yiyorum ama yeşillik ağırlıklı besleniyorum.
Hafta 1, yada 2 haftada 1 olmak üzere organik tavuk, kırmızı et, balık, kemik suyu tüketiyorum.
Ben o 4 saatlik dilimde tek öğün tüketiyorum.
Bir örnek vermek gerekirse (dün akşam ki yemeğim)
Kuru soğan
Maydonoz
4-5 yemek kaşığı kuru baklagil
Sarımsak 7-8 diş hafif zeytin yağında kavur
Limon
Zeytinyağ
Tuz
2 Enginar kalbini buhar aparatı ile haşlıyorum (çelik süzgeci tencere içine oturtup onunla da yapabilirsiniz)
Üzerine limon, zeytinyağ ve tuz
Kendi aldığım gıdalardan size örnekler verdim sevgili okuyanlar.
Süt kullanmadım ama, yoğurt ve lor peyniri yedim
Yumurta ise hafta 3 kere olabiliyor.
Atıştırmalıklar komple hayatımdan çıktı. Aklıma geldikçe su içiyorum.
Rahmetli anneannemin bir sözünü sizlerle paylaşmak isterim.
"İnsan açlıktan değil, susuzluktan ölür"
Aklınıza takılan sorular olursa, hastalıkla ilgili olur, omurga sorunları ile ilgili olur ( bel ağrısı, sırt ağrısı, fıtık boyun, omuz, kol, eklem, bilekler, topuk dikeni, teşhisi konulamayan yada tedaviye cevap verilmeyen)
Elimden geldiğince, 0536 448 12 00 numaralı hattımdan cevaplamaya çalışacağım.
Ben Eva Filiz
Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum.
Bazı detayları vereyim ki, neydim, ne oldum, nerdeyimi iyi anlayalım.
Hastalıkla tanışmadan 2 yıl öncesine kadar 14 kişilik ekibim ile Medikal Terapi (Kronik kas/eklem ağrıları) İşletmem vardı.
İşletmemi kapatmak zorunda kalınca, birçok yıkılmalarımın sonucund hastalık kapımı çaldı.
İşletmem sağlık üzerineydi ama kendim hariç herkese koşmuşum.
Gelelim 08.06.2022 Gününe,
Aylarca müzmin bir böbrek, bel ve sırt ağrım vardı. Cebimde ekmek alacak bile para olmayınca hastahane işini hep öteledim. Sonrasında ağrılar dayanılmaz olunca hastahaneye gittim. Ama konu böbrekler değilmiş. Yumurtalıkların her ikisini saran, ardından bağırsaklar, karın zarı, lenfler ve en son karaciğere giden bir kanser hücresine ev sahipliği yapıyormuşum.
2022 Haziranda Over Ca 125 değerim 2885 çıkmıştı.
Acil kemoterapi, sonrasın da ameliyat oldum.
Gelelim herkesin, hatta doktorumun bile şaşırdığı sonuçların nasıl iyiye gittiğine.
Kemoterapi sırasında vücudumun savunma mekanizmasını ayakta tutmak adına öncelikle Curcumin ekstresi kullandım. Hergün 4 litreye yakın su içtim ama 1 litresinin içine bildiğiniz içilebilir karbonat koydum. (Kemoterapi günü ve takip eden 5 gün yapmadım)
Mümkün olduğunca sarımsak ve soğan tükettim. Hiç evde durmadım. Sürekli aktif bir hayat seçtim. Ya motor kullandım, ya treeking yaptım.
En önemli ipucunu veriyorum.
O dönemler Youtube dan Eric Berg kanalına denk geldim. Sonrasında sürekli araştırma araştırma ve daha çok araştırma yaptım.
Sonuç olarak Aralıklı oruç tutmanın mantığını çözdüm.
( hala devam ediyorum)
20 saat sadece su tüketiyorum (Günde 1-2 tane kahvem var ama) geri kalan 4 saat lik dilimde yemek yiyorum ama yeşillik ağırlıklı besleniyorum.
Hafta 1, yada 2 haftada 1 olmak üzere organik tavuk, kırmızı et, balık, kemik suyu tüketiyorum.
Ben o 4 saatlik dilimde tek öğün tüketiyorum.
Bir örnek vermek gerekirse (dün akşam ki yemeğim)
Kuru soğan salatası<<
Kuru soğan
Maydonoz
4-5 yemek kaşığı kuru baklagil
Sarımsak 7-8 diş hafif zeytin yağında kavur
Limon
Zeytinyağ
Tuz
2 Enginar kalbini buhar aparatı ile haşlıyorum (çelik süzgeci tencere içine oturtup onunla da yapabilirsiniz)
Üzerine limon, zeytinyağ ve tuz
Kendi aldığım gıdalardan size örnekler verdim sevgili okuyanlar.
Süt kullanmadım ama, yoğurt ve lor peyniri yedim
Yumurta ise hafta 3 kere olabiliyor.
Atıştırmalıklar komple hayatımdan çıktı. Aklıma geldikçe su içiyorum.
Rahmetli anneannemin bir sözünü sizlerle paylaşmak isterim.
"İnsan açlıktan değil, susuzluktan ölür"
Aklınıza takılan sorular olursa, hastalıkla ilgili olur, omurga sorunları ile ilgili olur ( bel ağrısı, sırt ağrısı, fıtık boyun, omuz, kol, eklem, bilekler, topuk dikeni, teşhisi konulamayan yada tedaviye cevap verilmeyen)
Elimden geldiğince, 0536 448 12 00 numaralı hattımdan cevaplamaya çalışacağım.
Son düzenleme: