Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım yükselir1.20 sonrası değerleri yükselip hamiş olan var mı ..okuyup geçmeyin lütfen adettim beş gün geçti
Cnm ya ne olacak şimdi bilemedim hamiş olursan yazar misin sonrabenimde 7 gün geçti adetim kan değerim 1.20 aynıyııızzzzz
tabiki yazarım sende yaaz merak ederimCnm ya ne olacak şimdi bilemedim hamiş olursan yazar misin sonra
Birdaha ne zaman test yapacaksınumarımmmm
Yazarım ama tanıdığım biri dedi hemşire 1.20 hamilelik kabul edilecek değer değil dedi Allah verirse bilemem dedi .tabiki yazarım sende yaaz merak ederim
önümüzdeki hafta yapmayı düşğünüyorumBirdaha ne zaman test yapacaksın
evet evet benim doktorum da hamilelik olmadığını ama gecikme devam ederse tekrar gel yapalım dediYazarım ama tanıdığım biri dedi hemşire 1.20 hamilelik kabul edilecek değer değil dedi Allah verirse bilemem dedi .
ve 17.07 de ilk aşılamamı olmuştumYazarım ama tanıdığım biri dedi hemşire 1.20 hamilelik kabul edilecek değer değil dedi Allah verirse bilemem dedi .
Bende adet olmazsam salı falan düşünüyorum benden önce yapasan lütfen yazönümüzdeki hafta yapmayı düşğünüyorum
Aşılama derken cnmve 17.07 de ilk aşılamamı olmuştum
elbette yazaarımBende adet olmazsam salı falan düşünüyorum benden önce yapasan lütfen yaz
Tşk ederim cnmelbette yazaarım
Aşılama derken
hamile kalabilmek için direkt çatlayan yumurtaya sperm bırakıldıAşılama derken cnm
Devlet Hastanesi'nde kadın doğum da mi yaptınızhamile kalabilmek için direkt çatlayan yumurtaya sperm bırakıldı
bide 2 gün önce test yaptım negatiftiTşk ederim cnm
Devlet Hastanesi'nde kadın doğum da mi yaptınız
evetDevlet Hastanesi'nde kadın doğum da mi yaptınız
Ben adetten once iki hafta vardi addetten yaptım negatif sonra .adet gecikirde kan verdim 1.20bide 2 gün önce test yaptım negatifti