• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.20 beta hcg lütfen cevap :((

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
34
Arkadaşlar adet günüme 4 gün var dayanamadım test yaptım sonuç 1.20 yükselme şansı varmı sizce daha önce böyle bi durum duydunuzmu düşüncelerinizi çok merak ediyorum :(( cok kafama takıyorum bu durumu

Daha 4 gün varmış. Biraz daha bekle istersen sonra evde kendin yine bi test yap, varsa çıkar zaten. Hiç belli olmaz her şey nasip kısmet işi. 2 çıkıp sonradan artan insanlar da olmuş. Belki senin de artar. Allah gönlüne göre versin inşallah

5 in altı hamilelik kabul edilmiyor diye biliyorum. ki bazı durumlarda daha yüksekleri bile yeterli bulmuyorlar. Allah hayırlı zamanlarda hayırlı, sağlıklı evlatlar versin 🤲🏻

1.20 çok çok düşük bir değer. Adet gününüze az kalmış olması bile tetikleyebilir o değeri.
Şuan burada kimse bişey diyemez size. Dese de doğru olmaz zaten.
Biraz bekleyin 4-5 gün sonra tekrar yaptırın. Allah gönlünüze göre versin.

Daha 4 gün varmış. Biraz daha bekle istersen sonra evde kendin yine bi test yap, varsa çıkar zaten. Hiç belli olmaz her şey nasip kısmet işi. 2 çıkıp sonradan artan insanlar da olmuş. Belki senin de artar. Allah gönlüne göre versin inşallah
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim bunu duymak bile güzel

Back