- Konu Sahibi merylstrip
-
DÜz olur 100 OLUR
o iki elbise ile ilgileniyorum.. size özelden msj attım.. teşekkürler
o iki elbise kaç yaşa uygun oluyorözel mesaj atamıyorum ancak mesajınızı okudum. Maalesef diyorum çünkü 1. elbise sıfır sayılır sadece onu 50 Tlye aldım.
o iki elbise kaç yaşa uygun oluyor
. Sizi anlıyorum ben de daha doğmadan kızıma bir sürü şey almıştım. çoğunu hiç giymedi giydiklerini de en fazla 1-2 defa. hepsini sakladım. resim çekmeye üşendiğimden herhangi bir yere koymadım. İsterseniz şöyle yapalım siz bana mailinizi özel mesaj atın. Ben size yenidoğan kıyafetleri mail yoluyla atayım. Sadece kıyafet de degîl üstelik başka ürünler de var kullanmadığım.açıkçası doğmamış çocuğa bakıyorum ben bunları :)
belki de dediğiniz gibi toplu olacak yada mevsim denk gelmeyecek giyemeyecek ama heves işte..
o doğmadı biz 2 yaş elbisesi bakıyoruz :)
orta yol bulup alayım şu elbiseleri olmaz mı
. Sizi anlıyorum ben de daha doğmadan kızıma bir sürü şey almıştım. çoğunu hiç giymedi giydiklerini de en fazla 1-2 defa. hepsini sakladım. resim çekmeye üşendiğimden herhangi bir yere koymadım. İsterseniz şöyle yapalım siz bana mailinizi özel mesaj atın. Ben size yenidoğan kıyafetleri mail yoluyla atayım. Sadece kıyafet de degîl üstelik başka ürünler de var kullanmadığım.Kod:
İlanım günceldir.diğer ilanlarıma da bakın.toplu alımlarda indirim yapılır.oyuncak, kıyafet,bisiklet,anakucağını- otokoltuğu, puset ilanlarım mevcut.
İlanım günceldir.diğer ilanlarıma da bakın.toplu alımlarda indirim yapılır.oyuncak, kıyafet,bisiklet,anakucağını- otokoltuğu, puset ilanlarım mevcut.
ben 100 tl lik gruba talibim glzr13@hotmail.com dan iletişime geçebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?