Saç Rengi ve Saç Boyama ½ Köpük boyadan memnun kaldınız mı?? ½

Ben kullandım , diğer boyalar gibi bi farkı yok , hatta daha kolay uygulandığı için bence daha iyi . Ama çok pis kokuyo

Son düzenleme:
Annemin saçını boyadım geçen ay ilk kez 1 ay boyunca bir boya akar mı ya bir de boyarken iğrenç kokuyor beyazları da hemen çıktı hiç beğenmedik eski usule geri döndük sonra.

hmmm bende loreal sublime mousse saf kestaneye boyadım ama bakalaım ne kadar dayanacak?

kullandım; kumral saçımı 9 boyadım heryeri başka renk oldu, az bişey beyazım vardı aynen duruyor. saçım orta boy zarzor yetiyor. uygulama pratik ama da sonrası çok zahmetli. bana kuaför yolu göründü :) röfleye devam:)))

Hangi markaninkini kullandiniz ki acaba, ben koleston kullandim karamelli bi kokusu vardi, cok rahatsiz etmedi beni, ben boyayamadigimi dusundum hep, normal boya gibi degil bence

kullandım ama pek memnun kalmadım nedense dipleri tutmadı bence...aksın die sık sık saçlarımı yıkıyorum diğer boyalar daha iyi derim

ben schwarzkopf'un amonyaksız köpük boyasını kullandım. iki rengini kullandım. memnun kaldım, hem kokusuz, hem de renkler gayet güzel tuttu. saçımı da yumuşattı, zarar vermedi. keşke diğer renkleri de getirseler Türkiye'ye

kolestonunki kesinlikle hyr siyahtan dönen saçımı koleston köpük boyanın kahve tonuyla boyadım simsiyah oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…