Bebek İkinci El 1-2 kez giyilmiş sıfırdan farksız nıke ayakkabı

flygur özel mesaj hakkım yok o yüzden burdan cevaplıyorum senn mesajını :) herşey kısmetle cnm ya hayırlısı olsun.. saol

canım bebeğin kaç aylık??
bnm oğlumun ayağına olurmu acaba ?? 4 aylığız
bide flygur 20 tl ye veriyodu bu ayakkabıyı, sen 30 demişsin...büyük ihtimal verdiğin kargoyu eklemişsin ama, eğer 20 ye verirsen alabilirim ??

dediğin gibi 20 tl ye aldım beklediğim gibi de yepyeni ve çok güzel bir ayakkabı geldi ama bebeğim 10 aylık ne yazık ki ayağına olmadı yaptığım masraflarıda ekleyerek 30 a satıyorum 17 no ayakkabıyı senin bebeğin kadarken falan almalıymışım Eki Görüntüle 860614

Keşke bana sorsaydin olur mu diye ben söylerdim birkaç arkadaş sordu olmax dedim

Keşke bana sorsaydin olur mu diye ben söylerdim birkaç arkadaş sordu olmax dedim

canım benim bebişim ufak tefek olduğu için minnak ayaklarına olacağını ummuştum ama olmadı ayakkabılar gerçekten yeni ve güzelmiş o yüzden üzüldüm kısmet hayırlısı olsun ilgin için ayrıca teşekkürler :)

neyse iyi satışlar diyeyim o zaman cnm;benmkide çok kısa süre giyecek büyük ihtimalle o nedenle bende çok fazla para vermek istemiyorum,eğer olurda 20ye verirsen talibim ..hayırlı satışlar cnm..

neyse iyi satışlar diyeyim o zaman cnm;benmkide çok kısa süre giyecek büyük ihtimalle o nedenle bende çok fazla para vermek istemiyorum,eğer olurda 20ye verirsen talibim ..hayırlı satışlar cnm..
canım olsa olsa az bir zarar ederekten ki o kadar önemli değil en son 25 lira diyebilirim karar senin

pinuspinea arkadaşım özelden yazmışsın ama benim özel mesaj hakkım yok burdan cevaplıyorum son rakam 25 tl dir

pinuspinea arkadaşım özelden yazmışsın ama benim özel mesaj hakkım yok burdan cevaplıyorum son rakam 25 tl dir

ben almak istiyorum mail adresimi yazdım ama haberleşmediniz....nasıl satın alabilirim? kargo ptt kargo olabilir mi? yada hangi kargoyla ne kadara yollayacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…