Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım dusunuyorum kusura bakma yeni gordum yazdıgını fiyat nedir ben uygun bi sey istiyorum foto atar mısın bekliyorumMerhaba,bende var,24ay beden yazıyor ama kalıplar küçük 1-1,5 yaşa anca olur sadece gömleği büyük o da kolları kıvrılarak kullanılır,ben de burdan almıştım ama sünnet yaptırmadığımız için kullanmadık.Resimdekine benziyor,lacivert takım,sadece pelerin,papyon ve şapka altın sarısı işlemeli,şapka da resimdekinden farklı bir model.Düşünürseniz,modeli beğendiyseniz resim çeker yüklerim.ölçü olarak da ölçüp paça,kol boyu vs. yazarım.
![]()
yarın fırsat bulduğumda çekip atarım,fiyatı 50tl ,aldığımın altında veriyorum,daha önce yazdığım gibi ikinci el aldım ama kullanmadım,temiz durumda.evet canım dusunuyorum kusura bakma yeni gordum yazdıgını fiyat nedir ben uygun bi sey istiyorum foto atar mısın bekliyorum
Resimleri ekliyorum,beğenirseniz akşam pantalon ölçülerini de ölçüp yazarım.evet canım dusunuyorum kusura bakma yeni gordum yazdıgını fiyat nedir ben uygun bi sey istiyorum foto atar mısın bekliyorum
Tesk ederim daha bakiyorum bi arkadastan haber bekliyorumResimleri ekliyorum,beğenirseniz akşam pantalon ölçülerini de ölçüp yazarım.
Fiyati uygun mu canim daha sunnet kiyafetini alamadim uygunsa dusunurum ozelden de yazabilirsinMerhabalar kına kıyafeti de düşünür müsünüz bende efe kıyafetleri var ilgilenirseniz görüşürüz.
Eki Görüntüle 1425723 Eki Görüntüle 1425724 Eki Görüntüle 1425727 Eki Görüntüle 1425730
Fiyati uygun mu canim daha sunnet kiyafetini alamadim uygunsa dusunurum ozelden de yazabilirsin