• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 1.0 siyahın üstüne mavi-siyah???

KittyConda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
1.599
5
0
İstanbul
slm kızlar ben palettenin mavi siyahına boyamıştım ancak kötü boyadım ve yer yer eski saçlarım boyanmadı. bugün garnier'in 1.0 siyahına boyadım ancak memnun kalmadım ya:43:
15 yaşında pavyona düşen kız gibi görünüyorum=((
tekrar mavi siyaha boyasam mavi parıltılar olur mu?? biraz aktıktan sonra boyasam ya da?? gothic bir hava vermesini istemiştim şaçlarımın, ancak tamamen farklı bir görüntü verdi..

Son düzenleme:
LadyYoOkie nedir senin bu siyah boyalardan çektiğin :1:
Bi istediğin renk olmadı yahu
Malesef 1.0 siyah çok koyu bi renk
Üzerine mavi siyah boyarsan yine siyah elde edersin
Ben siyahın üzerine bırak mavi siyahı direkt mavi boyadım ama mavi yansımanın y'si bile olmadı simsiyah oldu
Boyayı akıtmaktan başka çaren yok
Ya da akmasını bekleyip 3.0 siyaha boyayabilirsin daha doğal bi siyah
Bence sen siyaha alışkın olmadığın için ve bi anda 1.0 gibi koyu bi siyaha boyadığın için alışamadın renge
Biraz bekle bakalım belki alışırsın?
Zaten 1 aya kalmadan siyah yerini kızılımsı bi kahveye bırakıo öyle koyu kalmayacak yani emin olabilirsin

LadyYoOkie nedir senin bu siyah boyalardan çektiğin :1:
Bi istediğin renk olmadı yahu
Malesef 1.0 siyah çok koyu bi renk
Üzerine mavi siyah boyarsan yine siyah elde edersin
Ben siyahın üzerine bırak mavi siyahı direkt mavi boyadım ama mavi yansımanın y'si bile olmadı simsiyah oldu
Boyayı akıtmaktan başka çaren yok
Ya da akmasını bekleyip 3.0 siyaha boyayabilirsin daha doğal bi siyah
Bence sen siyaha alışkın olmadığın için ve bi anda 1.0 gibi koyu bi siyaha boyadığın için alışamadın renge
Biraz bekle bakalım belki alışırsın?
Zaten 1 aya kalmadan siyah yerini kızılımsı bi kahveye bırakıo öyle koyu kalmayacak yani emin olabilirsin

ah evet:78: sen de hep yardımcı oluosun, çok sağol canım:71::71::71:

inş çabuk akarsa, mavi siyah yapıcam artık bu tiple gezicem bir süre :97:
şu kahverengi-kızıl yansımalardan nefret ediyorum boyarken mi hata yapıyorum, 1.0 siyahta kahverengi yansıma mı oluyor yoksa?? mavi mavi parlasa böyle kadınsı görünmez gibime geliyor:31:

ah evet:78: sen de hep yardımcı oluosun, çok sağol canım:71::71::71:

inş çabuk akarsa, mavi siyah yapıcam artık bu tiple gezicem bir süre :97:
şu kahverengi-kızıl yansımalardan nefret ediyorum boyarken mi hata yapıyorum, 1.0 siyahta kahverengi yansıma mı oluyor yoksa?? mavi mavi parlasa böyle kadınsı görünmez gibime geliyor:31:

Rica ederim canım :)
Beyaz sabunla ya da kepek şampuanıyla yıka aksın iyice,en az 1 ay bekle boyama
Aktıktan sonra silky coloration 001 mavi'ye boya,silky'nin mavisi lacivert gibi ve siyah üzerine tam mavi siyah tutuo
Ben dün tekrar boyadım baya akmıştı saçım ve üzerine çok güzel tuttu
1.0 kahverengi yansıma yapmaz,düzgün boyamamışsındır benim de aralarda kızıl kahve yansımalar kaldı bikaç gün sonra onları da kapatacağım tekrar boyayıp

Eki Görüntüle 250511

Dün boyadım bugün çektim resmi

Son düzenleme:
Rica ederim canım :)
Beyaz sabunla ya da kepek şampuanıyla yıka aksın iyice,en az 1 ay bekle boyama
Aktıktan sonra silky coloration 001 mavi'ye boya,silky'nin mavisi lacivert gibi ve siyah üzerine tam mavi siyah tutuo
Ben dün tekrar boyadım baya akmıştı saçım ve üzerine çok güzel tuttu
1.0 kahverengi yansıma yapmaz,düzgün boyamamışsındır benim de aralarda kızıl kahve yansımalar kaldı bikaç gün sonra onları da kapatacağım tekrar boyayıp

Eki Görüntüle 250511

Dün boyadım bugün çektim resmi

ahaaaaaa masmavi çok güzel olmuş canım:52::52::52:
silky coloration hiç görmedim ben kuaförlerde mi satılıyor??? istediğim renk bu kesinlikle:66::66:

ahaaaaaa masmavi çok güzel olmuş canım:52::52::52:
silky coloration hiç görmedim ben kuaförlerde mi satılıyor??? istediğim renk bu kesinlikle:66::66:

Kuaför depolarında ve küçük parfümerilerde çok rahat bulabilirsin
İzmir'deysen yerini tarif edebilirim
Teşekkür ederim bu arada :)

Kuaför depolarında ve küçük parfümerilerde çok rahat bulabilirsin
İzmir'deysen yerini tarif edebilirim
Teşekkür ederim bu arada :)

izmirde değilim ancak didim izmire yakın geliyorum sürekli nerede tarif edersen sevinirim canım??:46: burdaki parfümerilerde palette koleston garnier syoss ve voiladan başka boya satmıyorlar kuaförler ücretini ona katlayıp söylüyor zaten:31:

İzmirde gümrük duraklarını bilio musun?
Çankaya'da dersanelerin olduğu yerde.
Karacan dersanesi var belki görmüşsündür önünde duraklar var
Dersanenin hemen altında bi parfümeri var orada bulabilirsin

Buca yakınlarına geliosan da buca tren garının karşısında bi kuaför deposu var
Orada her markanın her rengini bulabilirsin

İzmirde gümrük duraklarını bilio musun?
Çankaya'da dersanelerin olduğu yerde.
Karacan dersanesi var belki görmüşsündür önünde duraklar var
Dersanenin hemen altında bi parfümeri var orada bulabilirsin

Buca yakınlarına geliosan da buca tren garının karşısında bi kuaför deposu var
Orada her markanın her rengini bulabilirsin

ee tek izmirde konak ve alsancağı biliyorum ancak çankaya dersanesini görmüştüm :78: arkadaşıma sorayım buraları en iyisi o bilir, sağol canım:71:

ee tek izmirde konak ve alsancağı biliyorum ancak çankaya dersanesini görmüştüm :78: arkadaşıma sorayım buraları en iyisi o bilir, sağol canım:71:

Sizi siyahçılar:82: mavi parıltılı, kahve parıltılı hepsi siyah işte:51: Saçının tonu hoşmuş ama, tam böyle lacivertimsi mavili siyah. Ne kadar süre akmadan gidiyo?

Sizi siyahçılar:82: mavi parıltılı, kahve parıltılı hepsi siyah işte:51: Saçının tonu hoşmuş ama, tam böyle lacivertimsi mavili siyah. Ne kadar süre akmadan gidiyo?

Bana sordun sanırım saç renginin sahibesi benim çünkü :1:
Ben bu rengi tutturmak için uğraştım baya
Kendi rengim sarı dipleri daha lacivert oldu o yüzden
Siyah boyalı yerler dah koyu kaldı
Bu saç 1 aya kalmadan yerini kızılımsı bi kahveye bırakıo malesef
Sık sık boya isteyen bi renk

Bana sordun sanırım saç renginin sahibesi benim çünkü :1:
Ben bu rengi tutturmak için uğraştım baya
Kendi rengim sarı dipleri daha lacivert oldu o yüzden
Siyah boyalı yerler dah koyu kaldı
Bu saç 1 aya kalmadan yerini kızılımsı bi kahveye bırakıo malesef
Sık sık boya isteyen bi renk

Hmm anladım tatlım:43: saol. Akmayan boya icat etseler şaşırrım zaten

Wella markasının Koleston Perfect isimli boyasında 0/88 numara ile 30vol. %9 bir e bir karışmı ile boyarsanız siyah saçlarınızın üzerinde mavi siyah olarak duracaktır.
Burda dikkat etmeniz gereken nokta Koleston u marketlerden temin edebilirsiniz ancak. Koleston Perfect sadece kozmetik ürünleri satan büyük yerlerde ve kuaförlerde bulunmaktadır.

mavi parıltıyla kahve parıltı arasında cidden çok fark var:31: LadyEvil'in saçları gotik, benimki ispanyol çingenesi.:31:

Wella markasının Koleston Perfect isimli boyasında 0/88 numara ile 30vol. %9 bir e bir karışmı ile boyarsanız siyah saçlarınızın üzerinde mavi siyah olarak duracaktır.
Burda dikkat etmeniz gereken nokta Koleston u marketlerden temin edebilirsiniz ancak. Koleston Perfect sadece kozmetik ürünleri satan büyük yerlerde ve kuaförlerde bulunmaktadır.

sağol canım:46:

Herkese merhaba, saç rengimi Lady evil'in rengine boyamak istiyorum, şu ana kadar hep palettenin gece mavisini kullandım, ve de çok memnun kaldım yalnız mavi ağırlıklı renk istiyordum, lacivert gibi, geçen ay farklı olsun diye diplerim bayağı çıktığında koyu viyoleye boyadım fakat istediğim gibi mor olmadı saçlarımda hala siyah boya olduğundan yalnızca dipleri tuttu dipleri kızılımsı kaldı, bu boya da aktıktan sonra silky'nin mavisine boyayacağım, uzun arayışlar sonunda bir kuaför malzemesi satan depoda silky boya buldum fakat 001 yoktu getirteceklerini söylediler, umarım ben de bu saç rengine kavuşurum arkadaşlar :)

Back