Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 yıldır siyaha mi boyuyorsunKizlar merhaba saclarim 10 senedir siyah. Artik rengini acmak istiyorum kahverengi yapmak istiyorum garnier carpici altin kahve sac boyasi siparis ettim . Acici kullanmadan 3 4 boyamada rengi tutturabilir miyim bana yardim edermisiniz
Ne yaptınız sonuç nasıl olduTam suan saclarimi boyadim bekliyorum korkunc olmasin insallah :))
Renk asla tutma dipleri cok guzel bir kahve oldu siyah olan yerlerde kizil yansimali oldu rengini kirdi ama istedigim renkle alakasi yok. Israrla boyucam her ay bu renge :)Ne yaptınız sonuç nasıl oldu
Benimde saçlarım köyü kahveye boyadım kackere siyaha yakın evde açıcı yaptım ama 15 dakika felan beklettim rengini kırdı yıpranma olmadı öyle hindistan cevizi yağı kullandım ve topladı siyah olduğu için zor olur bilgin olsun canım dipler tutar ama üç ve ortalar zorRenk asla tutma dipleri cok guzel bir kahve oldu siyah olan yerlerde kizil yansimali oldu rengini kirdi ama istedigim renkle alakasi yok. Israrla boyucam her ay bu renge :)
Nasil acici kullaniliyor hangisini yaptin bende yapsam hic bilmiyorum bikere kuaforde sacimi yakmislardi travma kaldi bidaha gidemedim evdede cesaret edemedim siyaha boyayip boyayip gectim yillarcaBenimde saçlarım köyü kahveye boyadım kackere siyaha yakın evde açıcı yaptım ama 15 dakika felan beklettim rengini kırdı yıpranma olmadı öyle hindistan cevizi yağı kullandım ve topladı siyah olduğu için zor olur bilgin olsun canım dipler tutar ama üç ve ortalar zor
Şimdi saçın boya olduğu için daha riskli bunu sende biliyorsun tabiki saç sagligida önemli diyorlar bu durumda sonuçta kimyasal görümcem yapmıştı bununla valla yalan olmasın 15 20 dakika arasıydi galiba öyle beklettim o kadar ki rengi kırılsın diye ama senin ki siyah boya olduğu için bilemedim kuaforer dediğin gibi hem zarar hem maddi de çok yüksek artikNasil acici kullaniliyor hangisini yaptin bende yapsam hic bilmiyorum bikere kuaforde sacimi yakmislardi travma kaldi bidaha gidemedim evdede cesaret edemedim siyaha boyayip boyayip gectim yillarca
Evet kuafore gidebilen insanlara bende ozeniyorum gecenlerde arkadasim 1. Sinifa giden kizinin sac kesimine 1000 tl verdigini demisti :))Şimdi saçın boya olduğu için daha riskli bunu sende biliyorsun tabiki saç sagligida önemli diyorlar bu durumda sonuçta kimyasal görümcem yapmıştı bununla valla yalan olmasın 15 20 dakika arasıydi galiba öyle beklettim o kadar ki rengi kırılsın diye ama senin ki siyah boya olduğu için bilemedim kuaforer dediğin gibi hem zarar hem maddi de çok yüksek artik
Hay maşallahEvet kuafore gidebilen insanlara bende ozeniyorum gecenlerde arkadasim 1. Sinifa giden kizinin sac kesimine 1000 tl verdigini demisti :))