Arkadaşar 21 aylık oğlumun son kontrolünde doktoru yağ bezesi farkketti korkmayın sünnetle alınır dedi bende biranönce sünnet ettirmek istiyorum bu sorunu yaşaya oldumu?Erkek bebek anneleri dikkat edin sürekli kontrol edin ve geriye doğru derisini itip bırakın eğer bu beze ucunda oluşursa çişini yapamazmış.
benim oğlumda 19 aylıkken oldu yağ bezesimi aynı şeydenmi bahsediyoruz bılmıyorum ama benim oğlumunda pipisinde deri altında beyaz beya beze gibi şeyler vardı.ve ara ara çişini yapmakda zorlanıyodu bizde sünnetciye göstedik sünnet olması ii olur dedi.yaptırdık bizde şimdi bi sorun yok allaha şükür.Hem iyleşme dönemide cok rahat gecti hiç eziyeti olmadı yarmu sadece altı acılınca ağlıyodu okadar onun dışında cok rahat koşup zıplıyodu hiç sünet olmuş gibi değildi.
sizede 2 yasını gecirmeden yaptımanızı tavsiye ederim. Sonra cok nazlanıp ağlıyolar
arkadaşar 21 aylık oğlumun son kontrolünde doktoru yağ bezesi farkketti korkmayın sünnetle alınır dedi bende biranönce sünnet ettirmek istiyorum bu sorunu yaşaya oldumu?erkek bebek anneleri dikkat edin sürekli kontrol edin ve geriye doğru derisini itip bırakın eğer bu beze ucunda oluşursa çişini yapamazmış.
evet 22 aylık oğlumu aynı sebepten geçen hafta sünnet ettirdim ben lokal yaptırdım ama çok pişman oldum mutlaka uyutarak yaptırın sünnet sanıldığı kadar basit bir işlem değilmiş küçük te olsa bir ameliyat sonuçta oğlum korktu ama neden korktuğunu bilmeden korktu hiç rahat durmadı mutlaka uyutarak yaptır hava gazıyla uyutulan sistem varmış ben araştırma yapmadan acele karar verdim pişman oldum siz lütfen uyutarak yaptırın geçmiş olsun
evet 22 aylık oğlumu aynı sebepten geçen hafta sünnet ettirdim ben lokal yaptırdım ama çok pişman oldum mutlaka uyutarak yaptırın sünnet sanıldığı kadar basit bir işlem değilmiş küçük te olsa bir ameliyat sonuçta oğlum korktu ama neden korktuğunu bilmeden korktu hiç rahat durmadı mutlaka uyutarak yaptır hava gazıyla uyutulan sistem varmış ben araştırma yapmadan acele karar verdim pişman oldum siz lütfen uyutarak yaptırın geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım aslında en iyisi 1 yaşından önce yaptırmak ama ben laf dinletemedim
,bende uyusun istiyorum ama eşim kendide sağlık çalışanı en iysinin lokal olduğunu söylüyo bilmyorum yaa hayırlısı inşallah,ama ben seni anlıyorum eminim oğlumda durmaz ben hayatta dayanamam yaa en iysi uyutmak.