Bebek İkinci El 0_1 yas arasi

karamela8785

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
383
7
68
Kuculenlermizi ihtiyaci olanlara vermek istiyorum.Somaya gonderecektim bir adres bulamadim..resim eklemiyorum olayin farkli yerlere tasinmamasi adina.2 cocuk buyutecek kadar fazla gunluk kiyafet mevcut.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuculenlermizi ihtiyaci olanlara vermek istiyorum.Somaya gonderecektim bir adres bulamadim..resim eklemiyorum olayin farkli yerlere tasinmamasi adina.2 cocuk buyutecek kadar fazla gunluk kiyafet mevcut.

merhaba canım.
dün facebook'ta şöyle bir yazı gördüm, kopyalıyorum:
SOMAYA YURTİÇİ KARGO BUGUN YARIN UCRETSİZ ADRES İSTEYENLER İÇİN:
Elmadere KÖYÜ SOMADA EŞYA GÖNDERMEK İSTEYENLER
ALICI : Nihat Kılınç TEL: 0539 654 09 21
ADRES: KINIK ELMADERE KÖYÜ İZMİR
KARGO BERGAMAYA BAĞLI OLABİLİR KARGO ALACAK KİŞİ OLARAK YUKARIDAKİ NİHATIN TELEFONUNU DA BELİRTİN.
ARAS YURTİÇİ MNG VAR

Ben de kızımın küçülenlerini göndermek istiyorum Soma'ya, henüz yazıdaki telefonla irtibata geçemedim fırsat bulabilirsem bugün kargo firmalarını arayacağım hala güncel mi diye, sen de Soma'ya göndermek istiyorum adres bulamadım deyince yazmak istedim,bilgin olsun.

Tesekkur ederim arastirayim canim ararim kargolari . cunku yetiskinler icinde var baya cok iyi olur

Tesekkur ederim arastirayim canim ararim kargolari . cunku yetiskinler icinde var baya cok iyi olur

merhaba canım, kargo firmalarını aradım.
Mng kargo da herkangi bir kampamya yok.
Aras kargo 1 Hazirana kadar %50 indirimle kargo alıyor
Yurtiçi Kargo bugün son gün ücretsiz 30 kiloya kadar yardımı ücretsiz taşıyor.(1013100 kodunu belirtmek gerekiyor)

ama ben yukarıdaki telefona ulaşamadım.yukarıdaki adres de Kınık'mış şimdi farkettim.
valla ben de nasıl yapacağımı bilemedim.
nereyi arasak nereyi sorsak acaba?
göndereceğimiz eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaşacağından emin olacağımız bir bilgi ve kişiye henüz ulaşamadım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUm

merhaba, şimdi kişiye ulaşabildim, o köyde 11 kişiyi kaybetmişiz ve 35 günlük 2 aylık ve 8 yaşında çocukları varmış.
benim bebeğimin 0-6 ay giysileri uygun olacak gibi

Back