09 Nisan Anneleri Bebisleri Pure yada Puturlu Şeylere Nasil Alistirdiniz?

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
arkadaslar malum bebisler 7 aylik oldular. ama benim spam puturlu pureeri yemiyo sivi olmali hersey. yemek tariflerinde filan kiymalar un halinde ekmekler filan var deniyorum ama benimki oguruyo yaa.daha o listelerdeki gibi ne meyvayi duzenli yiyo nede yogurdu. bizaman yiyo ertesi gun ayni saatde verdigim seyi yemiyo.surekli degisken yani.nasil alistircam fikri olan varmi. yada her bebek ayni olmaz deyip biraz daha beklemeliym acaba. sizler neler yasadiniz neler yaparak alistilar. ve sanki sutum doyurmuyomu acaba gece daha cok uyanmaya basladi .dis cikariyo ondanmidir anlamadim huysuzlugu
sizlerinde fikirlerinizi bekliyorum
cok tesekkur simdidena.s.

aynı sıkıntılar bnm oğlumdada mevcut
yoğurt yemiyo meyvesuyunu canı isterse içiyo
ama pütürüklü şeyleri yiyo
en baştan öyle verdim alıştı
süt doyurmuyo değildir zaten yatarken muhallebi yemiyomu
o tok tutar saat 12 de emzirip uyursa 8 saat aç kalabilir
biizimkide bu aralar huysuz dişleri kaşınıyo

canım aslında küçük parçalı şeyleri yemeli.
bu konu hakkında dr.a danış bence.

canım benimkide yemiyordu halen daha yediğini söyleyemem.biraz sabır lazım işine gelen şeyleri yiyebildiğini farkettim , sevdiği şeyleri pütürlü vermeye başladım sevmediklerine halen öğürüyor ama yavaş yavaş alışıyor.ben baby tv yi açıyorum şarkı türkü derken yiyiyor işte dene istersen kandırınca öğürmüyo :))

merhaba önemli olan pütürlü şeyleri yemesi değil her çeşit yemesidir bence.pütürlü şeyleri yemiyosa blenderdan geçirip sıvı hale getir ve yemesi için zorlama.benim bebeğim de iştahsız 4 5 saatte bir yiyor.bende acıkmasını bekliyorum.karnı aç olduğu zaman hiç itiraz edemiyor inan..

aslında birzda bebeğin becerisiyle alakalı hazır olduğu zaman o sinyalleri veriyor illa öğrenmeli diye zorlama ama gün içinde egzersizler yaptır her öğününü pürtüklü verirsen yemek istemez mesela yumuşak makarna ver ağzına çiğnesin benim kızım sekiz buçuk aylık hala sadece anne sütü alıyor yani ben her öğün getiriyorum ama bir gün boyunca yediği 1 çay bardağını geçmez ama allaha şükür katı yiyor muzu ısırarak yiyor pilav makarna ölece yiyor yumuşak armutu ısırarak yiyor yani biraz bebeğin becerisi özellikle muzu dene bende bebeğim yemiyor hiç diğilse katı yiyor diye teselli ediyorum kendimi yesinde varsın sıvı yesinnn offf çok uzın oldu yemek konusunda dertliyimmmm:KK43:

birde doktorumuz öğürsün panik yapma demişti sıvıya alışkın oldukları için bu tepkiyi veriyolarmışşş kızım eğer bişeyi yutamazsa öğürüyor fakat sonra onu tekrar ağzına getiriğ çiüniyor ve yutuyor yani öğürdüğünde endişe belirtisi vermeden yardımcı olmalıymışızz

benm kız 6.ayından berii pütürlü yiyooo ben meyveleri falan hep rendeledm suyunu pek sıkmadımm 1 ayı geçgn ekmek yiyyoo yemek sularına batırıp alışkn benm kızzz

X