09 Nisan Anneleri... Bebekleri biberona nasl altrdnz?

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
merhaba annisler kizim emzik emmedi ogurdu surekli simdi ufak ufak biberona alissin istiyorum ama maalesef onuda oguruyo istemiyo.kilosu yerinde 5 aylik olduk .ek gidaya gecis icin alismasi lazim yavas yvas . sizde boyle sikinti yasadiniz mi nasil cozum buldnuz CADIARZU

yardim lutfenn.....:Saruboceq:

tesekkurler simdiden :1hug:

merhaba annisler kizim emzik emmedi ogurdu surekli simdi ufak ufak biberona alissin istiyorum ama maalesef onuda oguruyo istemiyo.kilosu yerinde 5 aylik olduk .ek gidaya gecis icin alismasi lazim yavas yvas . sizde boyle sikinti yasadiniz mi nasil cozum buldnuz CADIARZU

yardim lutfenn.....:Saruboceq:

tesekkurler simdiden :1hug:

merhaba canım aynı sorunu yaşadım ne emzik ne de biberonu almadı oğlum , şu an 5,5 aylık ek gıdaya da geçtik ama hala almıyoooo, sanırım almayav-cak da, bazı arkadaşlar damaklı biberon denemişler olmuş ama onların bebekleri emzik imyordu ben daha denemedim ama en kısa zamanda alıp deniycem, artık çok sorun yapmıyorum çünkü kaşığa alıştı onunla yiyo
kolay gelsin canımmm

benimkide emzik emiyor ama, biberon almıyor.. ,
bu ana kadar da sadece annesütüyle beslendi..

şu damaklı biberon başlığını bende denicem ..
e-bebek gidip almak istiyorum...

Benim kızım da almıyor ne emzik ne de biberon,kaşıkla yiyor Allah'tan.

benim bebeğimde doğduğundan beri emzik denedik ama iki çekiyo süt gelmeyince pıt çıkartıyo sevmiyo şimdiye kadar da anne sütü emdi şu an 5,5 aylık zannedersem benimkide biberon almayacak
aman varsın almasın sütüm olduğunca emziririm
işin kötüsü bizim hanım ek gıdaları da hiç sevmiyor ağzına anne sütü dışında ne versem yüzünü ekşitiyor benimki daha kötü nası yedireceğim bilmiyorum

cnm almıyodsa boşuna zorlama bence
hem ek gıdaya geçince biberona alışırsa bu sefer seni bırakabilir
ben şimdiye kdr herşeyi kaşıkla verdim maşallah çokta güzel yiyo çok hoşuma gidiyo

Arkadaşlar benim bebeğim de emzik alıp biberonu emmeyenlerden. Küçük alıştırma biberonu almıştım ama ağzında çiğneyip çıkarıyor, henüz emileceğini keşfedemedi cadı kızım:) Nuk un başlığı memeye daha çok benziyor bir de onu deneyeceğim, inşallah bu sefer alır. Sizden farklı marka biberonlar kullanıp da başarılı olan oldu mu?sengözlerimebaksanab

X