Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim sitede sabah 10.00 akşam 22.00 diye yazıyor yani kural olarak böyle belirtilmiş.Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?
Ya benim bu yazdığıma neden beğenmedim atmış birsürü kişi. Anlayamadım. İlk kez sorguluyorumErken bence. Diğer ses yapmayan işleri yapıp saat 10 veya 11 gibi süpürülebilir. Bunu düşünmek için de olağanüstü bir akla sahip olmaya gerek yok. Umursamaz davranmış üst katınız.
8.30 u erken bulmayanlar vs erken bulanlar durumu olmuş, ilginç hakikaten.Ya benim bu yazdığıma neden beğenmedim atmış birsürü kişi. Anlayamadım. İlk kez sorguluyorum
Siz olsanız takmaz mısınız merak ettim ?Siz bence takmissiniz, o yüzden normalden fazla rahatsız oluyorsunuz
Evet işte bu süpürge açan komşum da benim kızımın (4yaş) hastalanınca ağlamalarını sorun etmiş komşulara bahsetmişti ama benim onun süpürgesini sorun etmemem söyleniyorBen böyle anlayışlı komşulara denk gelemedim. En büyüğü dört yaşındaki kızlarım hasta olunca gece ağlıyor diye uyarmıştı çoook anlayışlı olduğunu iddia eden komşum
Ben öğretmenim öğlenciyim kendisi çalışan mı dediler hayır dedim aksine ben çalışanımHafta içi normal bir saat bence de, hafta sonu dikkat edilmeli . Bir de siz ben çalışıyorum demişsiniz , siz evden mi çalışıyorsunuz, belki tam çalışmaya başladığınız saatse sizi o yüzden rahatsız ediyordur. Yoksa 8.30 da ya evden çıkmış ya da hazırlanıyor olursunız zaten.
Oooo benim de öyle bian komşumla akrabaları doluştu dedimYa benim bu yazdığıma neden beğenmedim atmış birsürü kişi. Anlayamadım. İlk kez sorguluyorum
Hiç normal deyil bizim apartmanda sabah 10 akşam 9 da çıt yokMerhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?