Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışıp çalışmamaya göre değişir, çok erken bir saat değil ama en azından 9 gibi başlanması daha makul.Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?
Siz bence takmissiniz, o yüzden normalden fazla rahatsız oluyorsunuzAma bu hep mi oluyor ?
Ben haftanın iki günü çekiyorum bunu artık strese giriyorum geceden uyku tutmuyor
Çalışmayan insanlara saygı duyalım herkesin kendi kararı. insan rahatsız ise uyarabilirAllahdan sizin gibi 'nezih' komsular degilde hep Anne Baba calisan komsularla beraber yasadim.
Belkide sansim evde bos bos otturup Kimi darlasam diyen komsularla degilde, isinde gücünde yada cocugunun pesinde komsularla yasadigim icin karsilikli anlayis gösterdik hep birbirimize
Tabi ki herhün hergün o sesle uyanmak hoş olmasa gerek. Zaten gündüz de öğlen saatlerinde sınırlama var bu konu ile alakalı dediğiniz gibi dinlenme saati var. Büyük düzgün sitelerde sabah 10:30 ile öğlen 1 arası gürültü yapılabiliyor örneğin. Ben zaten müstakilde yaşıyorum sanırım alıştım sessizliğe. Sakinliği seviyorum çok. Kendi gürültüm rahatsız etmiyor o ayrı Çocuklar ses yapsın ya da dışarıdan sesler gelsin etkilenmem. Ama üstten süpürge sesi tercih etmezdim. Sabahları uyumayı seviyorum çünkü. Akşam süpürge sesi gelse sorun olmazdı ama sabah sessizliği ayrı güzel..Sürekli olması doğru değil ama evet.Bence konuşmalı ve orta yol bulunmalı.Ama hala aynı fikirdeyim 8.30 çok erken bir saat değil.Ben belki 16.00 da keyif yapmak istiyorum yine rahatsız olurum.Konunun saatle alakası yok bence.Konu sürekli bu şekilde olmasıyla alakalı.
Çalışmayan insanlara saygı duyalım herkesin kendi kararı. insan rahatsız ise uyarabilir
Akli dengesi olan adam insan zaten bunu yapmaz yapıyorsa da umursamıyordur kimseyi. Bizim üstümüzde ki ahırdan çıkma tiplerde 6 da başlardı temizliğe ruh hastası çok ahım oldu onlara. Allah sabır versin ne diyim siz yine şansınızı rica etmekle deneyin.Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?