Kadının süpürgesinde düdük var gibi bağırıyor resmen ondanBen anlamiyorum ki nasil gurultulu temizlik yapilir en gurultu cikaracak sey supurge ve camasir makinasidir bana gore.. hani biri daha demis cekic matkap bunlarsa ok.. ama bn temizlik yaparken cok ses cikmiyor mu acaba bana mi oyle geliyor
Normalde tabiki bunlar düşünülür ama bu bahsettigim evsahibi biraz iqsu düşük bi kadın. anlamıyo unutuyom ayagına yatıyo. çalişmiyo aksama kadar evde. gece 2 3te yatıyolar ve o saate kadar cocukların bağrışları koşturma gümbürltüleri kadınla adamın kavgaları kesilmiyo. toplum içinde yaşamaması gereken bi aile yani. ayrıca sabah gün dogumunda süpürüyo bide gece 11de de mutlaka süpürüyoSimdi söyle düsünün, o Kadin belki calisiyor, belki cocuklari okuldan kresden gelecek , onlar gelmeden is yetistirmeye calisiyor. Yani bilmiyorum Ben Mi cok hassas degilim sese karsi ama bir süpürge ne kadar ses cikarabilir ki. Bir camasir makinesi sikma islemi (10/15 DK) ne kadar ses cikarabilir ki.
Tamam insanlar birbirlerine karsi saygili ve dikkatli olmalida bu insanlarda belli ki is yapiyorlar, sesli müzik, dizi falan acmiyorlar ya o.saatde.
Bence haftada 1 2 bence rahatsız etmemeli genel anlamda başka sıkıntılar varsa onları dile getirin ama şimdi 8 bucuk için laf söylemek bence doğru olmaz. Bizim yan komşumuzun oğlu ikiside 20li yaşlarda anahtar taşımazlar anneleride derin uyır gece 11de dan dun tekme yumruk zil kapı çalıyorlardı bitişiklerinde bebeğim uyuyorken. Buna tahammül edilmez mesela dış kapıyı çarpa çarpa çıkarlardı.Ya vallahi bi odada tam 35-40 dk kalıyor dakika tuttum bayağı
sadece siz değil diğer komşularda rahatsız olur o kadar uzun süre sese, apartmanda halı silkelemek yasak, yönetici ne yapıyor bu kadar şey olurken ... önce yönetici uyarır, olmazsa zabıta aranır .yöneticinin haberi yok mu ?Neden abartayım mesela ?
Halı çırparken de gördüm bildiğiniz her kenarı 4 er 5 er defa silkeliyor
Ama bu hep mi oluyor ?Bence haftada 1 2 bence rahatsız etmemeli genel anlamda başka sıkıntılar varsa onları dile getirin ama şimdi 8 bucuk için laf söylemek bence doğru olmaz. Bizim yan komşumuzun oğlu ikiside 20li yaşlarda anahtar taşımazlar anneleride derin uyır gece 11de dan dun tekme yumruk zil kapı çalıyorlardı bitişiklerinde bebeğim uyuyorken. Buna tahammül edilmez mesela dış kapıyı çarpa çarpa çıkarlardı.
15 günde bir çok değil ve zaten 9dan sonra yapıyorum diyorsunuz8:30 benim için normal bir saat ben 15 günde bir detaylı temizlik yaparım kanepeleri falan çekerim o zaman 9-9:30 gibi açarım süpürgeyi onun dışında hafta içi 10 gibi açarım.
ben de üst komşumu pazar günleri temizlik yapmaması konusunda uyardım geçenlerde (eşyaları itip çekmeli halı silkelemeli falan yapıyordu çalışmıyor bu arada) bu sefer süpürgenin iç pisliğini balkondan aşağı dökmüş böyle bi tip değilse çok rahatsız ediyorsa sizi kibarca uyarın
Yan tarafıyla çok kötü davalık bile oldu kadın ama aynı bişey değişmedisadece siz değil diğer komşularda rahatsız olur o kadar uzun süre sese, apartmanda halı silkelemek yasak, yönetici ne yapıyor bu kadar şey olurken ... önce yönetici uyarır, olmazsa zabıta aranır .yöneticinin haberi yok mu ?
Tabiki de erken .. En erken 10da başlanmalı.Bende çalışan bir kadınım sabahın köründe kimseyi rahatsız etmeye hakkım yok, işten gelince süpürüyorum evimi..Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?
Bence normal bir saat bazen kahvaltıya misafirim varsa 8.30-9 gibi ben de süperge açarım. Ama düzenli o saatte açmam rahatsız olunabilinir diye. Komuşum açsa o saatte rahatsız olmam ama.Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Neredeyse her akşam diyebilirim taşındık cok şükür taşınmasak söylerdim düzgünce. Ama bu dediğimin kabul edilir hiçbir yanı yok. Siz bilirsiniz o zaman bir şansınızı deneyin.Ama bu hep mi oluyor ?
Ben haftanın iki günü çekiyorum bunu artık strese giriyorum geceden uyku tutmuyor
Sürekli olması doğru değil ama evet.Bence konuşmalı ve orta yol bulunmalı.Ama hala aynı fikirdeyim 8.30 çok erken bir saat değil.Ben belki 16.00 da keyif yapmak istiyorum yine rahatsız olurum.Konunun saatle alakası yok bence.Konu sürekli bu şekilde olmasıyla alakalı.Herkes çalışmıyor ama keyif yapmak istiyor. Uyansa da tak tuk süpürge sesi ile esnemek istemiyor
Ben mustakil evde yasiyorum. Hic sorun olmuyor saatlerim. Ama apartmanda yasayan annem misal, sabah 9 aksam 9 dan sonra ne supurge acarlar ne bulasik atarlar makineye. Bence de saat 9 idealdir.Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var