- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
yalı bile 3 saat sürmez abartmasanız mı acabaValla yarım saatte bitmiyor 2-3 saat sürüyor çocukları da büyük ne dökülmüş olabilir ki o kadar diyorum o anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalı bile 3 saat sürmez abartmasanız mı acabaValla yarım saatte bitmiyor 2-3 saat sürüyor çocukları da büyük ne dökülmüş olabilir ki o kadar diyorum o anda
Sabah 10:30 dan önce süpürge yapılamaz.Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?
Herkes çalışmıyor ama keyif yapmak istiyor. Uyansa da tak tuk süpürge sesi ile esnemek istemiyorNormal bir saat, çalışan, yaşam telaşı olan insanlar saat 6 da uyanıyor.
Komşunuz kesinlikle görgüsüz çok haklısınız. Profesyonel yönetim var ise olay kolay çözülür. Yönetim bir karar alır bir saat belirler. Uymayan para cezası ile cezalandırılır. Tüm nezih sitelerde bu sistem uygulanır. Görgülü insana zaten kurala ihtiyaç olmuyor. Sen o saatte kalktın diye herkes kalkmak o sesi çekmek zorunda değil..Kadın çalışan değil çocukları da küçük değil sistematik olarak hep o saatte yapmak bence bilinçli ve görgüsüzlükten yapılan bişey hani birkaç defa olsa hoş görürdüm ama değil
Kapısına gittim Kızı açtı “annem komşuya oturmaya gitti” dedi yani oturmaya gitmek için erken süpürdü diğer günler de böyle saçma sebeplerden yaptığına eminim
Ya vallahi bi odada tam 35-40 dk kalıyor dakika tuttum bayağıŞöyle evet ölmez ama evini temiz tutup güne devam ediyordur biri gelir belki erkenden diye kendisi cıkar gezmeye diye market pazar yemek yapmak vs büyük çocuklarıda varmış onların derdi aradan cıkartmak istiyordur erkenden. Haftada 1 2 yani ne olur ki bundan hergün olması çekilmez ama bir süpürge alt katında uyuyan kişinin uyuduğu odasına kaç dk denk geliyor 10 dk olsun diğer odalarda zaten cok bi gelmez sesi. Ya gelsede hafta 1 2 yani
Pazar yasak mi supurge yapmak mi? Boyle sacma sey cok az duydumSite ya da apartmanınıza özgü alınmış karar olabilir. Yöneticinize sorun.
Mesela bizim sitede haftaiçi 09:00-18:00, haftasonu 11:00-16:00. Pazar tamamen yasak.
Gürültü yapmak diyelim. Genelde bu kurallar tadilat vb. gürültüler için geçerli. Ama yasak saatlerde gürültülü bir temizlik yapılıyorsa yönetimi ya da güvenliği aradığınızda arayıp uyarıyorlar.Pazar yasak mi supurge yapmak mi? Boyle sacma sey cok az duydum
Ben anlamiyorum ki nasil gurultulu temizlik yapilir en gurultu cikaracak sey supurge ve camasir makinasidir bana gore.. hani biri daha demis cekic matkap bunlarsa ok.. ama bn temizlik yaparken cok ses cikmiyor mu acaba bana mi oyle geliyorGürültü yapmak diyelim. Genelde bu kurallar tadilat vb. gürültüler için geçerli. Ama yasak saatlerde gürültülü bir temizlik yapılıyorsa yönetimi ya da güvenliği aradığınızda arayıp uyarıyorlar.
Neden abartayım mesela ?yalı bile 3 saat sürmez abartmasanız mı acaba