08:30 normal bi saat mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım 😁
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?
Bence hiç normal değil çok erken .
Üst komşu çalışsa bile akşam gelince supurebilir.
Aslında uyarmaya bile gerek yok ben o saatte süpürge açsam kendimi bi kötü hissederim ya

Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım 😁
Kural mı bilmiyorum ama 10.00 dan önce açmamak gerekir bence.

Bence hiç normal değil çok erken .
Üst komşu çalışsa bile akşam gelince supurebilir.
Aslında uyarmaya bile gerek yok ben o saatte süpürge açsam kendimi bi kötü hissederim ya
Bi de süpürgesi içine şu düdük kaçan bağıran cinsten ondan rahatsız oluyorum belki normal süpürge olsa yine bu kadar sinir olmam

normal bence. ben rahatsız olmuyorum böyle seslerden. apartmanda rahatsız olduğum tek ses akşam 10'dan sonra çocuk hoplaması, zıplaması ve matkap-çekiç sesi. süpürge dediğiniz yarım saatte biter zaten.
Valla yarım saatte bitmiyor 2-3 saat sürüyor çocukları da büyük ne dökülmüş olabilir ki o kadar diyorum o anda 🤪

İnsanın çalışmıyor olması ev düzenine neden etki etsin. Haftada 1-2 sefer aynı saatte ev süpürebilmesi için çalışıyor olması mı gerek? Kadın evini süpürüp güne başlıyor demekki sonrada geziyor veya başka işlerini yapıyor. 8 bucuktan bahsediyoruz yani 7 7 bucuk değil. Hergün olsa yine anlarım.
Buna hem katiliyor hem katilmiyorum.. erken is bitirmek guzel oluyor calismayan insanlar acisindan tabii..ama calisan insanlarin baska alternatifi yok cunku 10 da evde degil zaten.. ee aksamda sabahki enerji olmuyor insanda..

Ama diger yandanda sabah erken supurge tutulmazsa olmez kimse😐

ben bir defa üst komşuma çıkmıştım öyle. Ama çok sinirliydim. Yaz tatili, çocuklarım küçüktü, süpürge sesine uyanmışlardı, delirmiştim. Kadın yüzümü görünce daha kıpkırmızı olmuştu. Tatlı dille uyarılabilir bence. Resmi saatini bilmem ama bence 10dan önce açılmamalı süpürge, özellikke sesi yüksekse

İsten gelince temizlik yapmamak bir tercih olabilir sizin için ama komşuları rahatsız etmeme düşüncesi de gereksiz bence. O kadar da değil yani. Çok erken ve geç saatler harici komşuya göre niye hareket edelim?
Komşunun süpürge saati ise biraz erken, çalışmadığını da düşünerek konuşabilirsiniz.
Çalışmıyor aksine ben çalışıyorum ama yine de iş çıkışı 6 da evdeyim ona rağmen kimseyi rahatsız etmemek için cumartesi günleri yapıyorum temizliğimi

Son düzenleme:
İşte buna sinir oluyorum sanırım kadın gece 9 gibi yatıyor ondan erken de uyanıyor bize bela oluyor

Bu yoruma kadar size inanin hak veriyordum ama cok ayip Su sözünüz. Insanlar birbirine saygili olmak zorunda ama karsilikli olmali bu saygi, bize Bela oluyor falan hic hos degil. Size göre yasayamaz kimse Eger genel kurallara uyuyorsa.

Buna hem katiliyor hem katilmiyorum.. erken is bitirmek guzel oluyor calismayan insanlar acisindan tabii..ama calisan insanlarin baska alternatifi yok cunku 10 da evde degil zaten.. ee aksamda sabahki enerji olmuyor insanda..

Ama diger yandanda sabah erken supurge tutulmazsa olmez kimse😐
Şöyle evet ölmez ama evini temiz tutup güne devam ediyordur biri gelir belki erkenden diye kendisi cıkar gezmeye diye market pazar yemek yapmak vs büyük çocuklarıda varmış onların derdi aradan cıkartmak istiyordur erkenden. Haftada 1 2 yani ne olur ki bundan hergün olması çekilmez ama bir süpürge alt katında uyuyan kişinin uyuduğu odasına kaç dk denk geliyor 10 dk olsun diğer odalarda zaten cok bi gelmez sesi. Ya gelsede hafta 1 2 yani 😃

8.30 bence normal bir saat bizim civardaki birkaç hanım saat 9 da ev işini bitirmiş bahçesini yada kapı önünü temizliyor oluyor , hatta bazi evlerden soğan kokusu geliyor öğlen için yemek yapıyorlar sanırsam veya hem öğlen hemde akşam yemeği olarak onu bilemiyorum ama sabah sabah bi kavrulan soğan kokusu net geliyordu .

Bizim sitede sabah 10 akşam 8 arası serbest süpürge vs
Kahvaltıya misafir vs olursa 9.30 gibi alt komşuma yazıyorum rızasını alıp 3 5 dakikada salonu süpürüyorum.
8.30 gereksiz erken.

Bizim sitede 07:00-19:00 gürültü saati

Şöyle evet ölmez ama evini temiz tutup güne devam ediyordur biri gelir belki erkenden diye kendisi cıkar gezmeye diye market pazar yemek yapmak vs büyük çocuklarıda varmış onların derdi aradan cıkartmak istiyordur erkenden. Haftada 1 2 yani ne olur ki bundan hergün olması çekilmez ama bir süpürge alt katında uyuyan kişinin uyuduğu odasına kaç dk denk geliyor 10 dk olsun diğer odalarda zaten cok bi gelmez sesi. Ya gelsede hafta 1 2 yani 😃
Dedim ya o yuzden ben iki tarafada hak veriyorun aslinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X