- 3 Mayıs 2015
- 13.224
- 48.475
İşkembeden sallamışlarAynı yasaklar hafta sonlarının ise tamamını kapsar.
Haftaiçi çalışan mecbur haftasonu yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşkembeden sallamışlarAynı yasaklar hafta sonlarının ise tamamını kapsar.
Evet. İstanbul.Neresi acaba Türkiye mi ?
Bence hiç normal değil çok erken .Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?
Kural mı bilmiyorum ama 10.00 dan önce açmamak gerekir bence.Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Bi de süpürgesi içine şu düdük kaçan bağıran cinsten ondan rahatsız oluyorum belki normal süpürge olsa yine bu kadar sinir olmamBence hiç normal değil çok erken .
Üst komşu çalışsa bile akşam gelince supurebilir.
Aslında uyarmaya bile gerek yok ben o saatte süpürge açsam kendimi bi kötü hissederim ya
Valla yarım saatte bitmiyor 2-3 saat sürüyor çocukları da büyük ne dökülmüş olabilir ki o kadar diyorum o andanormal bence. ben rahatsız olmuyorum böyle seslerden. apartmanda rahatsız olduğum tek ses akşam 10'dan sonra çocuk hoplaması, zıplaması ve matkap-çekiç sesi. süpürge dediğiniz yarım saatte biter zaten.
Buna hem katiliyor hem katilmiyorum.. erken is bitirmek guzel oluyor calismayan insanlar acisindan tabii..ama calisan insanlarin baska alternatifi yok cunku 10 da evde degil zaten.. ee aksamda sabahki enerji olmuyor insanda..İnsanın çalışmıyor olması ev düzenine neden etki etsin. Haftada 1-2 sefer aynı saatte ev süpürebilmesi için çalışıyor olması mı gerek? Kadın evini süpürüp güne başlıyor demekki sonrada geziyor veya başka işlerini yapıyor. 8 bucuktan bahsediyoruz yani 7 7 bucuk değil. Hergün olsa yine anlarım.
3 saat mi? kedileri vs mi var acaba? 3 saatte villa süpürürsün. bir de 3 saat sadece süpürgeye ayırıyorsa anca yetişiyordur onun temizliği demek ki.Valla yarım saatte bitmiyor 2-3 saat sürüyor çocukları da büyük ne dökülmüş olabilir ki o kadar diyorum o anda
ben bir defa üst komşuma çıkmıştım öyle. Ama çok sinirliydim. Yaz tatili, çocuklarım küçüktü, süpürge sesine uyanmışlardı, delirmiştim. Kadın yüzümü görünce daha kıpkırmızı olmuştu. Tatlı dille uyarılabilir bence. Resmi saatini bilmem ama bence 10dan önce açılmamalı süpürge, özellikke sesi yüksekseMerhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Çalışmıyor aksine ben çalışıyorum ama yine de iş çıkışı 6 da evdeyim ona rağmen kimseyi rahatsız etmemek için cumartesi günleri yapıyorum temizliğimi
İşte buna sinir oluyorum sanırım kadın gece 9 gibi yatıyor ondan erken de uyanıyor bize bela oluyor
Şöyle evet ölmez ama evini temiz tutup güne devam ediyordur biri gelir belki erkenden diye kendisi cıkar gezmeye diye market pazar yemek yapmak vs büyük çocuklarıda varmış onların derdi aradan cıkartmak istiyordur erkenden. Haftada 1 2 yani ne olur ki bundan hergün olması çekilmez ama bir süpürge alt katında uyuyan kişinin uyuduğu odasına kaç dk denk geliyor 10 dk olsun diğer odalarda zaten cok bi gelmez sesi. Ya gelsede hafta 1 2 yaniBuna hem katiliyor hem katilmiyorum.. erken is bitirmek guzel oluyor calismayan insanlar acisindan tabii..ama calisan insanlarin baska alternatifi yok cunku 10 da evde degil zaten.. ee aksamda sabahki enerji olmuyor insanda..
Ama diger yandanda sabah erken supurge tutulmazsa olmez kimse
3 saatte ne süpürüyor olabilir?Abartıyorsunuz basbayağı kusura bakmayın.Valla yarım saatte bitmiyor 2-3 saat sürüyor çocukları da büyük ne dökülmüş olabilir ki o kadar diyorum o anda
Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Dedim ya o yuzden ben iki tarafada hak veriyorun aslindaŞöyle evet ölmez ama evini temiz tutup güne devam ediyordur biri gelir belki erkenden diye kendisi cıkar gezmeye diye market pazar yemek yapmak vs büyük çocuklarıda varmış onların derdi aradan cıkartmak istiyordur erkenden. Haftada 1 2 yani ne olur ki bundan hergün olması çekilmez ama bir süpürge alt katında uyuyan kişinin uyuduğu odasına kaç dk denk geliyor 10 dk olsun diğer odalarda zaten cok bi gelmez sesi. Ya gelsede hafta 1 2 yani
3 saat sürüyorsa 7 bucukta başlasın zaten gün yetmez başka şeye hamile karnım burnumdayken 3 saat sürmüyordu ve detaylara girerim3 saatte ne süpürüyor olabilir?Abartıyorsunuz basbayağı kusura bakmayın.