08.04.2008 de oglum gelıyor ....

kubosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
80
1
38
merhaba arkadaslar,normalde sezeryan tarıhım 14 nısan dı fakat kalcamda cıkık olusmus ve buyuk ıhtımalle bel fıtıgı basladı cok agrım oluyo anıden normal dogum olasılıgında belım kırılabılecegınden drum dogumu bıraz daha erkene aldı,37+4 te salı gunu sabah dogum olcak 5 gun farkedıyo ama cok tedırgınım,erkenmı dıye drum mıadını doldurmus dedı ama ben yınede kendımı suclu hıssedıyorum,ıkı buklumum elımdende bısey gelmıo sızce bısey farkedermı bana dua edın lutfen...

yok canım erken değil sen içini ferah tut
bebişinin doğduktan sonra sana çok ihtiyacı olucak annesi o yüzden sağlığın için en doğru kararı vermiştir doktorun
işallah sağlıkla gelsin güzel oğlun
ben de yarın sabah prensesime kavuşucam işallahh
Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın

canım ya geçmiş olsun.(
hiç suçlu hissetme kendini erken olsa dr alırmı hiç
hiç moralini bozme inş bebişinle sen sağ sağlim kurtulacaksınız

canım belin için geçmiş olsun Allah sağ salim bebişine kavuştursun inşallah.erken değil artık sanırım senle aynıyız bende doğsa şükredecem çok ağırlaştım işkence gibi her günüm artık.hayırlısı inş iyi haberlerini alırız.dualarım seninle...

canım benım erken olsa doktor almazdıı
bebısını saglıcakla kucaıgna alırsın

darısı basımızaaaaaa

merhaba arkadaslar,normalde sezeryan tarıhım 14 nısan dı fakat kalcamda cıkık olusmus ve buyuk ıhtımalle bel fıtıgı basladı cok agrım oluyo anıden normal dogum olasılıgında belım kırılabılecegınden drum dogumu bıraz daha erkene aldı,37+4 te salı gunu sabah dogum olcak 5 gun farkedıyo ama cok tedırgınım,erkenmı dıye drum mıadını doldurmus dedı ama ben yınede kendımı suclu hıssedıyorum,ıkı buklumum elımdende bısey gelmıo sızce bısey farkedermı bana dua edın lutfen...

fazla deil...alt tarafı beş gün...senin oğluşşşşş sabırsızlanıyooooooo demek ki.....
moralini yüksek tut......
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.....

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sana çok geçmiş olsun, kendini neden suçlu hissediyorsun ki!!! sonuçta bu bir sağlık sorunu, sana bol dualarımı gönderiyorum, benim de oğlum temmuz sonu - ağustos 10 arası gelecek kısmetse, sen de benim için dua edersin..:))

2 gün kalmış ne güzel.Drunuz en doğru kararı vermiştir.Gerisi de tevekkül.İnşallah herşey güzel olur.

sağlıklarla bebişini kucağına al işllah merak etme herşey yolunda gidecektir

bebeklerimizin sağlığı hepimiz için önemli hatta tabikide ilk öncelik onlara ait ama Allah korusun senin sağlığın tehlikeye girse o bize ihtiyacı olan minik şeylere kim bakacak? bence 6aylıkken mecburi doğum yapanlara göre çoooook şanslısın onlar da 38.haftda doğurmak için neler vermezdi..bence bunları düşün derim canım. şu anda yapman gereken kendini doğuma hazırlamak.Allah yardımcın olsun. dualarımız seninle.sakın suçluluk duyup moralini bozmaa..a.s.

canım bende 37 haftalık doğum yaptım bebeğimin beslenmesi durmuş ve suni sancıyla doğum yaptım şimdi çok şükür ikimizde iyiyiz merak etme korkulacak bişey yok...

allah yar ve yardıncınız olsun.kendini asla suçlama bundada var bir hayır sonucu kötü olmasın diye en doğru kararı vermiş dr .önce allah'a sonra dr güven başka çaresi yok canım.

benimde sezeryan tarihim 8 nisan salı saat 10:30 :))

Allah yardimcin olsun canim insallah bebegini saglikla ve mutlulukla kucagina alirsin.Guzel haberlerle buraya donmeni bekliyoruz.

canım Allah yardımcın olsun,bence erken değil hem doktorun en doğru kararı vermiştir.Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)

Canım geçmiş olsun önce sen böyle olmasını istermiydin kendini suçlu hissetme lütfen
raabim sana kolat bir doğum nasip etsin azda kalmış yarın büyük gün kendini doğuma hazırla
ve herşeyin güzel geçiceğini düşün dularım seninle

gecmis olsun, kendini suclu hissetmen icin hic bir sebeb yok. Her bebek 40 haftayi dolduracak diye bir kural yok, zaten doktorlar diyorlarki 36. haftadan sonra gelebilir bebekler diye. Bende önceleri rahatsizdim erken dogum olur diye korkuyordum ama dedigim gibi 36. haftadan sonra rahatladim eger erken gelirsede gelsin, nasil olsa herseyi tamam artik, dünyaya gelince büyüsün, dimi ya.

37+4 HİÇDE ERKEN DEĞİL KENDİNİ BOŞUNA ÜZME SUÇLUDA HİSSETME ...İNŞALLAH BEBĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN KENDİ SAĞLIĞINADA KAVUŞURSUN...ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...a.s.

arkadaslar yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım bana moral verdınız sımdı doktordon geldın 3.200 grmmıs sabah 7.30 da hastanede olmam gerektıgını soledı 8 de doguma alcaklarmıs cok heycanlıyım 16 saat kaldı:)))hepınızden ALLAH razı olsun duacınızım sızde bana dua edınn..

X