07.09.2006 - 07.09.2009

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
07.09.2006
07.09.2009

bugün aşkımla 1 yıl daha bitirdik ve o kadar mutluyum ki anlatamam.gerçekten yıllardır ona saf ve masum bir aşkla bağlıyım :) onunla ilk tanıştığımızda yaşım küçüktü birçok kişi ilişkimizin uzun sürmeyeceğini söylemişti fakat hepsi yanıldı.şimdi düşünüyorum da iyiki hayatımda o var. acısıyla tatlısıyla biten bi 3 yılın ardından söylenecek çok söz var fakat yazamıyorum sanki hiçbi kelime anlatamaz gibi geliyor ona olan aşkımı.o benim ömrüm,öbür yarım,sevdiğim,özlediğim nefesim,ruhum o herşeyden önce benim gönül nikahlım =))

Canparçam ben sende tattım aşkı sevdayı . . .

Hasretim az kaldı dayan herşey daha güzel olcak . . .

Bugün yanında değilim olamayacam fakat unutma kalbim hep seninle . . .

Kalbimin tek sahibi,yarattığın meleğin ellerini bırakma :)

Seni sevdigimi anlatmaya çalisirken ne kadar çaresiz oldugumu da görüyorum. Her sözcükten sonra durup tekrar tekrar düsünüyorum, seni yeterince anlatabildim mi diye=))))

aşkım sen iyiki hayatımdasın sen olmasaydın eminim hayat çekilmez sıkıcı olurdu. doğduğum ilk günden beri içimdeydin biliyorum sonra zamanı geldi ve ortaya çıktın ve sayende sevmeyi sevilmeyi bağlanmayı aşkı öğrendim.hiç gitme canım hep benimle yanımda kal beni sevdiğini hiç bırakmayacağını söyle.canımmmmmmmmm seni çooooooooooooooooooookkk seviyorum. hayatımdaki yerin belli aksini iddaa edenlere yer yok bu kalpte :))))

Biliyorum ki yetmeyecek, bu kadar sözcükten sonra bile sana sevgimi anlatamamis olacagim.
Sözcüklerin bittigi yerde gözlerime bak.
Onlar bu sevgiyi çok daha iyi anlatacaktir sana...

opuyorumnanaktansevgi dolu yüregine saglik canimopuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dilerimki
ask
sevgi
saygi
huzur
muzluluk
bol kazanc
ve bereket
yuvanizdan hic eksik olmasin
insallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inş. cnm herşeyy daha daa güzell olarakkk nice senelere
aşkınızın sevginizinnn nice yıllara süremesi dileğiyle a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…