07.07.2017 meme buyutme ve drenler

Esragg

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
75
15
Herkese merhabaaa..
Arkadaslar ben cuma gunu gogus buyutme ameliyati oldum oncelikle suan tek dusuncem Allah korusun bi probleminiz yoksa bicak altina yatmak şımarıklık.. Neyse ameliyat guzel gecti hic bisey hissetmedim geldigimde duygusaldim agliyodum sanirim annemleri gorunce herneyse biraz zaman gectikten sonra dren denilen seyi okumustum bi baktim iki tane kanli torba sallaniyo korkmayin bu ameliyati goze alan kisi icin basit bisey diyemicem ucuncu gunum cikarilmadi fazla kan geldiginden sanirim agri yapiyo baya cikinca yine yazcam insallah neyse benim dicegim o ki sorulariniz varsa sorun yoksa bi ay sonra dugunum var balayi gelinlik provasi falan sizce zorluk yasarmiyim diyiverin bana

Herkese merhabaaa..
Arkadaslar ben cuma gunu gogus buyutme ameliyati oldum oncelikle suan tek dusuncem Allah korusun bi probleminiz yoksa bicak altina yatmak şımarıklık.. Neyse ameliyat guzel gecti hic bisey hissetmedim geldigimde duygusaldim agliyodum sanirim annemleri gorunce herneyse biraz zaman gectikten sonra dren denilen seyi okumustum bi baktim iki tane kanli torba sallaniyo korkmayin bu ameliyati goze alan kisi icin basit bisey diyemicem ucuncu gunum cikarilmadi fazla kan geldiginden sanirim agri yapiyo baya cikinca yine yazcam insallah neyse benim dicegim o ki sorulariniz varsa sorun yoksa bi ay sonra dugunum var balayi gelinlik provasi falan sizce zorluk yasarmiyim diyiverin bana
Arkadaşım olmuşsun bitmiş ama senin yerinde olsaydım böyle bi riske girmezdim yani kendi evlilik hazırlıgimi düşününce.Ama inşallah sorunsuz halledersin muhakkak zorluğu olucak gelinlik falan düşününce kollarını kaldirican provalarda inşallah çabuk toparlanirsin

Geçmiş olsun çok. Umarım bir an önce iyileşirsiniz. kime oldunuz tabi ki ilk sorumuz:)

Arkadaşım olmuşsun bitmiş ama senin yerinde olsaydım böyle bi riske girmezdim yani kendi evlilik hazırlıgimi düşününce.Ama inşallah sorunsuz halledersin muhakkak zorluğu olucak gelinlik falan düşününce kollarını kaldirican provalarda inşallah çabuk toparlanirsin
Insallah canim tek temennim bi an once toparlanip evimi temizlemeye gitmek esyalarimi hazirlamak vede 26sindaki provama dibcik gibi hic bi problemim olmadan gitmek :')

Evet arkadaslar 4.gunum saat 4te drenlerim cikcak umarim iyilesmem hizlanir ve hazirliklara odaklanabilirim

Cok gerginim canim bekliyoruz bakalm memişlerim bomba gergin bende stresliyim acikcasi ben bu kollarimi ne zaman rahatsiz olmadan kaldirabilcem acaba ne zaman rahatsiz olmadan giyinmeye baslarim sence

Cok gerginim canim bekliyoruz bakalm memişlerim bomba gergin bende stresliyim acikcasi ben bu kollarimi ne zaman rahatsiz olmadan kaldirabilcem acaba ne zaman rahatsiz olmadan giyinmeye baslarim sence
Benim 26.gunum 6 gündür falan çok rahat hareket edebiliyorum yani 15 20 günden sonra rahat edersin bence

Drenlerimde cikti ıy o ne bicim bisey kizlar icinden bisey cekiyolar ama abartilcak hic bisey yok rahatlamis hissediyorum tabi gerginlik devam bi an once iyilesme dilegiyle..

Kizlar dren yerlerimden sanirim kanamam oldu normalmi
Normal canım gazlı bez koy üstüne bi de doktor bana bactroban diye bi merhem vermişti drenin çıktığı yere surmem için çok iyi gelmişti yarasini hemen kapatmışti sor istersen doktoruna

Normal canım gazlı bez koy üstüne bi de doktor bana bactroban diye bi merhem vermişti drenin çıktığı yere surmem için çok iyi gelmişti yarasini hemen kapatmışti sor istersen doktoruna
Bu kanadigi yerden iltihap falan kapmaz dimi canim ya ay yemin ederim abartiyomuyum ama bi fena oldum

Peki son sorum olcak sagol cidden yardimci oluyosun.. Suan elimde hic bisey yok ne gazli bez ne bisey sutyene bulasmis gomlegime cikmis bisey olurmuki ya
Yani ilk cikardiginda bende de kanama olmuştu kaç kere gazlı bez değiştirmiştim doktor normal demişti senin de normal ama yarın muhakkak gazlı bez al bence açık yara sonuçta mikrop kapmasin

Evettt kizlar yarin duş alıp masaja basliyorum varmidir onerisi olan annem sagolsun o yikicak mecbur benim hala agrilarim var kaldiramiyorum elleri kollari sampuanliyip cikarim heralde dus jeliyle liflememe gerek varmi korkuyorum ben yine a dostlaaaar bide masaji nasil yaptiniz bana yuvarlama hareketini yap dedi doktorum

Annem sayesinde basim done done dus aldim baya basim dondu cidden oturarak yaptirdi annemde morariklik oluşmuş sanirim hala biraz kan akiyo ara ara masaj desen yapamadik saniyeler surdu resmen icim bi kotu oldu kizlar ..

X