• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

06.09.2010 Eylül

miniyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
17
2
36
Bursa
Kaçarak evlendim ve hamile kaldığımı öğrendim fakat hiç istemiyordum bi gerçek çünkü yaşım biraz ufak (:
Daha sonra hiç dikkat etmedim yapmamam gereken herşeyi yaptım .
Karnım belirginleşmeye başladı. Bu halim çok hoşuma gidiyordu .
İlk doktora gidişimizdi Doktor Ziya Çetin , iyi karşıladı .Onu ilk gördüğümde ayırt edemedim ufacıktı (: Tam 5 aylıktı . Doğumun 9 eylül demişti adı '' Eylül '' olsun dedim hemen ♥ . Her gün baktım resmine ona ısınmaya başlamıştım .
Sonra ailemin evine geri döndüm ..
Başka bir doktor bulduk Faruk Dinçşahin . Kontrollere gitmeye başladık . Her gittiğimde tüm gözler üstümdeydi .
Onu ultrasonda ikinci defa gördüğümde 7 aylık olmuştu , aynı babasıydı :) . Çok sağlıklıydı yaptığım herşeye rağmen Allaha şükürler olsun iyiydi .

Daha sonra zaman geçti doğuma çok az kalmıştı ve ben sadece 6 kilo almıştım (: Doktor bebeğin ufak doğucak dedi ama dediği gibi olmadı .
Bir sabah karın ağrısıyla uyandım . Gaz sancısından farkı yoktu geçsin diye bekledim artınca bir ağrı kesici aldım daha da artınca doktoru aradım ve doktorumun yurt dışında olduğunu öğrendim , korktum . Beni arkadaşına yönlendirdi fakat doğumuma daha 1 hafta vardı .Gittik kalp atışlarına baktılar gayet iyiydi fakat kasılmalar ve açılma başlamıştı . Daha erken diyip eve yolladılar . Eve geldiğimde 1 saat geçti ve ağrılarım dayanılmaz oldu . Ama doğumuma daha var benim diyerek direndim ameliyattan korktuğum içinde gitmek istemedim evde 4 döndüm tabi :) .
Normal doğuma dayanamayacağımı söylemişti doktorlar .
Daha sonra ' o insan ' gelip beni ikna etmeye çalıştı . Onu hiç bir zaman kıramadığımi için tuttuk hastahanenin yolunu .
Tekrar kalp atışlarına baktılar ve kasılmalarımın cok siddetli olduğunu söylediler .
Odaya alındım . Saat 8 di . Doktor ameliyattaydı . Onu beklerken odanın içinde neler yaşadığımı bir ben bir Allah bilir .
Saat 12 oldu odaya geldiler ve bana önlüğümü giydirdiler haydi sedyeye (:
Asansörde doğum yapan bir kadının doğumda öldüğünü söylediler cok korktum ağlamaya basladım ..
Ameliyathane kapısında direndim baya ama nafile sonunda girdim :)
Doktorlarla konusurken birden uyumusum .
Çıktıgımda herkes basımdaydı gülümsüyordu bende güldüm :)
Hiç acım yoktu fakat cok kanamam vardı . Bebeğimin cok cok iyi oldugunu söylediler ve ufak değil kilosunun iyi oldugunu söylediler . 2500 kilo dogması beklenirken 3.020 gram dogmus :) :)
Onu ilk gördüğümde cok acayip seyler hissettim karnımda onu benimseyememistim ama o o kadar farklıydı ki . Topuğundan kan alırlarken benim canımın acıdığını hissettim ağladığımı farkettim :)

Herseye rağmen bütün Aşklardan öte '' o '' Eylül ♥
Şimdi 4 aylık oldu ve onu hiç bir zaman hiç bir şeye değişemiyeceğimin 4 aydan beri farkındayım cok şükür :)

Son düzenleme:
Yanlış yazdınız heralde 2011 doğumlu bebeğiniz degilmi?
Sağlıklı mutlu olur inşallah... Merak ettim babamin evine dondüm demişsiniz hersey yolundadir ins

Ne kadar güzel anlatmissiniz..:16: Allah size bagaslasin Nazarlardan korusun insallah....:nazar:

pardon tarih yanlış yazmışım evet 2011 olucak :) teşekkür ederim. evet babamın evindeyim ama geri dönüyorum :)

ZSAEFMEAR cok cok teşekkür ederim

Back