04.10.2009 Evleniyorumm:)

dasilvadido

NoŞugar:)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
3.610
23
358
40
27.04.2008....Aşk hikayemizin başladığı gün
Ortak arkadaşlarımızın vasıtasıyla tatlı bi pazar günü tanıştık sevgilimle..günler geçtikçe aşkımız büyüdü, güzelleşti, ilişkimiz sağlam temellere oturdu çokşükür...mutluluklarda da acılarda zorluklarda da kenetlendik birbirimize,hiç bırakmadık ellerimizi
aileler de tanışıp anlaşınca 18.10.2008 de nişanlandık...ve sırada evlenmek var şimdikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
Allahın izniyle 04 Ekim Pazar günü evleniyoruz:Saruboceq:
bu siteyi çok seviyorum, pek çok derdime yardımcı, sevinçlerime ortak bir sürü arkadaşım ve ablam oldu burada...onun için naçizane bu büyük mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim..Allah yuva kuran kimseyi utandırmasın, mutlu huzurlu yuvaları korusun:Saruboceq:
Bir gün bebiş haberlerimi de paylaşmak dileğiyle...kaydirigubbakcemile3

Sevgiler

allah hayırlı uğurlu eylesin. umarım herşey gönlünce yüreğinin güzelliğinde olurr..
zor bi süreç bekliyor seni...

Canım Benim
nice Senelere steye giriyrmusun bunu okuycakmısın bilmiyorum ama hayatım
Öyle çok mutlu ol ki hatta bide en kısa sürede bebeğin olsun onunda haberini almak isterim :)
Çok seviyorum böyle birileri evlenince falan:)

canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim utandırmasın bi yastıkta kocayın ömür boyu mutluluklar dilerim

NOT: Ayakkabının altına isimlerimizide yazarsan ayrıca cok sevinirim...opuyorumnanaktan

Güzel dilekleriniz ve mutluluğunuzu benimle paylaştığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bekar arkadaşlarımın da isimlerini memnuniyetle yazacağım ayakkabımın altınakaydirigubbakcemile3

tebrikler gelin fotolarınıda koyarsın artık mutluluklar kk gelini

canim,canimmmmmm

Ne cabuk gecti koca bir sene.. Gecen sene daha nisanin heycanini yasiyordun simdi ise dügün zamani geldi opuyorumnanaktan

Sana tüm kalbimle bir ömür boyu mutluluklar dilerim, allahim yuvanizdan sevgiyi,saygiyi ve huzuru hic eksik etmesin.

O günün tadini cikar, doya doya yasa bu mutlulugunu sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…