- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 358
- 40
- Konu Sahibi dasilvadido
27.04.2008....Aşk hikayemizin başladığı gün![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Ortak arkadaşlarımızın vasıtasıyla tatlı bi pazar günü tanıştık sevgilimle..günler geçtikçe aşkımız büyüdü, güzelleşti, ilişkimiz sağlam temellere oturdu çokşükür...mutluluklarda da acılarda zorluklarda da kenetlendik birbirimize,hiç bırakmadık ellerimizi![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
aileler de tanışıp anlaşınca 18.10.2008 de nişanlandık...ve sırada evlenmek var şimdikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
Allahın izniyle 04 Ekim Pazar günü evleniyoruz:Saruboceq:
bu siteyi çok seviyorum, pek çok derdime yardımcı, sevinçlerime ortak bir sürü arkadaşım ve ablam oldu burada...onun için naçizane bu büyük mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim..Allah yuva kuran kimseyi utandırmasın, mutlu huzurlu yuvaları korusun:Saruboceq:
Bir gün bebiş haberlerimi de paylaşmak dileğiyle...kaydirigubbakcemile3
Sevgiler
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Ortak arkadaşlarımızın vasıtasıyla tatlı bi pazar günü tanıştık sevgilimle..günler geçtikçe aşkımız büyüdü, güzelleşti, ilişkimiz sağlam temellere oturdu çokşükür...mutluluklarda da acılarda zorluklarda da kenetlendik birbirimize,hiç bırakmadık ellerimizi
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
aileler de tanışıp anlaşınca 18.10.2008 de nişanlandık...ve sırada evlenmek var şimdikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
Allahın izniyle 04 Ekim Pazar günü evleniyoruz:Saruboceq:
bu siteyi çok seviyorum, pek çok derdime yardımcı, sevinçlerime ortak bir sürü arkadaşım ve ablam oldu burada...onun için naçizane bu büyük mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim..Allah yuva kuran kimseyi utandırmasın, mutlu huzurlu yuvaları korusun:Saruboceq:
Bir gün bebiş haberlerimi de paylaşmak dileğiyle...kaydirigubbakcemile3
Sevgiler