01/11/2009 En Güzel Kararımız

Allah mutluluğunuzu bozmasın
çok hoşsunuz:)

dügün ani defteri cok hosuma gitti ya : )

seneler sonra o defterin icinde yazanlari okumak büyük bir mutluluk olsa gerek ...

Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin insaAllah : )

darisi basimiza hehe

çok teşekkür ederim zuzu ve sessizlik =)
evet düğün anı defterimiz muhteşem oldu şimdi arada çıkartıp okuyoruz

maşallah canım, allah mutluluğunuzu hiç bozmasın

beğenmeniz çok mutlu etti beni =) çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Allah hepimizin evliliğini nazarlardan saklasın ağzımızın tadını hiç bozmasın Rabbim ömür boyu

dügün ani defteri cok hosuma gitti ya : )

seneler sonra o defterin icinde yazanlari okumak büyük bir mutluluk olsa gerek ...

Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin insaAllah : )

darisi basimiza hehe

O düğün anı defterinden heveslenip bende yaptım ama yazarlar mı bilmiyorum:) masa masa mı gezdirsek yoksa bi köşede mi dursa ne yapsam acaba :)

bu arada güzel bi gelin olmuşsun..mutluluğun her daim devam etsin...

Ben de aldım düğün anı defteri masa masa gezdirmek hoş olmayabilir zoraki yazın der gibi o yüzden ben bir köşeye koyacagım yazmak isteyen olursa da yazsın

Bir ömür boyu mutluluklar yüzünden gülücükler eksik olmasın

Gelinliğinizi beğendim.
Allah mutluluğu ve huzuru eksik etmesin yuvanızdan inş.

anı defterini biz giriş kapısının oraya bi masa olarak hazırlatmıştık davetliler çekilen fotoğraflara bakmaya geldiklerinde ve salona giriş çıkışlarda fark ediliyor masa masa dolanırsa hem çok yıpranır hemde zaman yetmez diye düşünüyorum

ve o kadar uygun bi fiyata hazırlattık ki o defteri kalemiyle beraber 30 liraydı hatta düğünden evvel kalemi düşürdüm ben ucu içine kaçmıştı sağ olsun aldığım yer ücretsiz yenisini hazırladı hemen =)
nikah şekerlerimizi yaptırdığımız verden aldık daha o kadar değişik modeller var ki

mutluluklar. hoş bi ayrıntı anı defteri peki bişey sormak istiyorum onu hazırlatmanıza değdi mi yani yazan çok oldu mu?

mutluluklar. hoş bi ayrıntı anı defteri peki bişey sormak istiyorum onu hazırlatmanıza değdi mi yani yazan çok oldu mu?

değmez mi hiçç o kadar güzel şeyler yazılmış ki anlatamam herkesin o anki duyguları defalarca okudum ama her okuyuşumda tekrar o anları yaşıyorum heyecanlanıyorum

doğru masa masa dolaştırılmazz..bende bi köşe hazırlayım..bende defteri kendim yaptım sadece 10 liraya :) bi kalemimin kuş tüyü eksik kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…