• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 0-6 Ay Erkek Bebek Kıyafetlerini Ücretsiz Veriyorum

Benanneyiim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
226
19
118
Manisa
Meraba bayanlar,
8. ayına girmiş bi bebeğim var.Önceleri oğlumun bütün kıyafetlerini saklamayı düşünüyordum.
Ama şimdi dolapta eskimesindense başka bi çocuğun giymesinin daha yararlı olucağını düşünüyorum.
Sünnet kıyafeti,mevlüt kıyafeti ve hatırası olan bir kaç kıyafet dışında bütün kıyafetleri,ayakkabıları,önlük vs. eşyaları ilgilenen olursa seve seve verebilirim.
İyi günler dilerim herkese :)

Yeni aklıma geldi özür dilerim.
Eğer isteyen olursa puset de verebilirim.Pusetimiz fazla olduğu için bir tanesi hiç kullanılmamıştır

Meraba bayanlar,
8. ayına girmiş bi bebeğim var.Önceleri oğlumun bütün kıyafetlerini saklamayı düşünüyordum.
Ama şimdi dolapta eskimesindense başka bi çocuğun giymesinin daha yararlı olucağını düşünüyorum.
Sünnet kıyafeti,mevlüt kıyafeti ve hatırası olan bir kaç kıyafet dışında bütün kıyafetleri,ayakkabıları,önlük vs. eşyaları ilgilenen olursa seve seve verebilirim.
İyi günler dilerim herkese :)
ne güzel düşünmüşsünüz tebrik ediyorum sizi:)

benim çevremde ihitiyacı olan insanlar var kıyafet ve puset vermeyi düşünürseniz ben iletirim

ben alabilirim arkadaşım eğer iznin olursa tabiki.kendim için değil ama burdaki suriyeli bir kadına vermek için doğum yapacak yakında.durumları içler acısı.

ne güzel düşünmüşsünüz tebrik ediyorum sizi:)

benim çevremde ihitiyacı olan insanlar var kıyafet ve puset vermeyi düşünürseniz ben iletirim

Teşekkürler:)
Tabii verebilirim ama az önce bir arkadaş mesaj attı.Onunla iletişimdeyim.
Eğer o almayı düşünmezse siz iletin.

Back