• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 0-4 yaş arası erkek çocuk kıyafetleri

svdylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
6
0
36
Antalya
Merhaba arkadaşlar .hepinize hayırlı günler diliyorum....elimde oğlumun küçülen bir kısmı markalı yurtdışından gelme kıyafetler bulunmaktadır...bebek uyku tulumları danimarkadan ,pantolon gömlek svit fransadan, lc waikiki gömlekler,pantolonlar .ayrıca ayakkabılar mont ,hırka ne ararsanız var .ilgilenenlere uygun fiyatlarla vermeyi düşünüyorum....0-4 yaş arası ....

Merhaba arkadaşlar .hepinize hayırlı günler diliyorum....elimde oğlumun küçülen bir kısmı markalı yurtdışından gelme kıyafetler bulunmaktadır...bebek uyku tulumları danimarkadan ,pantolon gömlek svit fransadan, lc waikiki gömlekler,pantolonlar .ayrıca ayakkabılar mont ,hırka ne ararsanız var .ilgilenenlere uygun fiyatlarla vermeyi düşünüyorum....0-4 yaş arası ....

fotoğrafları varmı?

Bende ilgileniyorum ama buradan mail adresi vermek yasak arkadaşlar. Fotolarını özelime göndermenizi veya buraya koymanızı rica edeceğim.

Bende 4 yas icin olanlarin resimlerini rica etsem

$20130925_175008.jpg

arkadaşlar biraz acemiyim...resimleri yükleme nasıl oluyor beceremedim ben bu işi.yardımcı olur musunuz acaba :17:

Son düzenleme:
kız elbise 6-9 ay fenerium svit 1 yaş orjinaldir..üçlü badiler 6-12 ay pütükareli pantolon andy wowo 6 ay turuncu l.c. şort 3-6 ay
havai şort 9-12 ay her biri 5 tl...

maalesefki küçükmüş bize hepsi 2-3 yaş fenerbahçe ürünü varsa talibim:))

bana da mail atabilir misiniz..
zeynepdilmactoprak@hotmail.com.tr

Back