- Konu Sahibi ecaydin555
-
Mavili olan satıldı.Diğer turunculu olan nevresim takımı duruyor.canım nevresim takımları duruyor mu diğer bebek karyola takımı nekadar satıldımı o
Arkadaşlar gelnliğin eldivenleri,patikleri de var isteyen olursa tekrar foto yüklerim.Mevlüt gelinliğinin fotosunu çekmeyi unutmuşum ama pantolonu,çorapları,bandanası vardır.Kalitelidir.
Evet onlar satıldı,ama tüm sayfalardaki ürünlerime baktınız mı?Bir de ekleyebileceğim 0-3 ay arası takımlar falan var.Ekle derseniz eklerim.canım mevlüt gelinliğini beğendim.ama tek ürün kargoya değmez ilk sayfandaki 1-2 yaş kız ürünlerin satıldımı acaba?
Evet onlar satıldı,ama tüm sayfalardaki ürünlerime baktınız mı?Bir de ekleyebileceğim 0-3 ay arası takımlar falan var.Ekle derseniz eklerim.
teşekkür ederimcanım yeni doğan bakmıyorum.onları tamamladım baya bir kıyafetimiz var mevlütümüzü yapmadık o yüzden mevlüt gelinliğine baktım.olursa seneye artık olsun diye diğer kıyafetlerine bakmıştım.yaz kıyafetlerimizi bile tamamladık.teşekkür ederim iyi satışlar dilerim sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?