- Konu Sahibi rafadantayfa
-
merhaba 3.5 olan tulumların ve kadife takımların olduğu bölümdeki tavşanlı tulum ve en alttaki pembe 3lü takım tam olarak kaç cm benim kızım şuan 2 aylık çok kısa giymesini istemiyorum biliyorsunuz çabuk büyüyorlar....
Cm yazmıyor kızım uyanınca ölçerim ama pembe üçlü takım kesin küçük olur diye düşünüyorum altı baya minik tavşanlı olur diye düşünüyorum isterseniz tek tavşanlıyı ölçerim
hımmm kış geliyor ya kalın kadifelere bakmıştım yelek ve tek altlar nasıl bide ince tulumlardan güllü olanı çok beğendim biraz büyük olsalarmış keşke
Eki Görüntüle 847250 Eki Görüntüle 847248 Eki Görüntüle 847249 Eki Görüntüle 847251 Eki Görüntüle 847252 bunların bedeni 3 ay size uygun yelek ve alttan alt küçük kadife yelek olur diğerleride kesin olur.Birde bu tskım var düşünürseniz yıkandı giyilmedi kadife C a marka 3-6 ay
Eki Görüntüle 847257
ilginiz için teşekkür ederim tavşanlı tulum güllü tulum ve kadife yelekli resim ne kadar olur...
Bide kundaklı battaniye nasıl kullanışlımı....
ilginiz için teşekkür ederim tavşanlı tulum güllü tulum ve kadife yelekli resim ne kadar olur...
Bide kundaklı battaniye nasıl kullanışlımı....
Ürünler elime ulaştı tertemiz ve yıkanmış olarak göndermişsiniz hediye içinde teşekkür ederiz adaşınız öpüyor ellerinizden :)
sevgiler....
Güle güle giysin.Yinede uzun zaman kullanılmadığından bir yıkayın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?