Bebek İkinci El 0-3 ay kız--erkek bebek 3-6 ay kız bebek için herşey bu başlıkta

merhaba 3.5 olan tulumların ve kadife takımların olduğu bölümdeki tavşanlı tulum ve en alttaki pembe 3lü takım tam olarak kaç cm benim kızım şuan 2 aylık çok kısa giymesini istemiyorum biliyorsunuz çabuk büyüyorlar....

Cm yazmıyor kızım uyanınca ölçerim ama pembe üçlü takım kesin küçük olur diye düşünüyorum altı baya minik tavşanlı olur diye düşünüyorum isterseniz tek tavşanlıyı ölçerim

hımmm kış geliyor ya kalın kadifelere bakmıştım yelek ve tek altlar nasıl bide ince tulumlardan güllü olanı çok beğendim biraz büyük olsalarmış keşke

hımmm kış geliyor ya kalın kadifelere bakmıştım yelek ve tek altlar nasıl bide ince tulumlardan güllü olanı çok beğendim biraz büyük olsalarmış keşke

Kadife olanları tavşanlı tulumu ve güllü olanı sizin için almayı düşünüyorsanız ölçerim kızım uyanınca yazarım omuzdan ayağa cm olarak.

ilginiz için teşekkür ederim tavşanlı tulum güllü tulum ve kadife yelekli resim ne kadar olur...

Bide kundaklı battaniye nasıl kullanışlımı....

ilginiz için teşekkür ederim tavşanlı tulum güllü tulum ve kadife yelekli resim ne kadar olur...

Bide kundaklı battaniye nasıl kullanışlımı....

tavşanlı tulum 5 tl
güllü tulum 3.5 tl
yeleklinin altı küçük tek yelek kadife 3 tl
hepsi 11.5 tl yapıyor

kundaklı battaniye kullnışlı bebeğiniz içinde durursa kış için dışarı çıkarken iyi oluyor.Çok kullnıldığı için yıpranmış ama kullnılır vaziyette o yüzden oda düşünürsenİZ 5 tl kadifedir sıfırları 25 tl civarı oluyor

çıtçıtlı body düşünmüyormusunuz bu üçlü size uygun üçü 6 tl

Ürünler elime ulaştı tertemiz ve yıkanmış olarak göndermişsiniz hediye içinde teşekkür ederiz adaşınız öpüyor ellerinizden :)

sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…