0.29 amh adet kesilirmi

Önce bir gebelik testi yapın gebelik yok ise adet söktürücü şeyler kullanın emin olmadan kullanmayın sakın
Yaptım dün akşam negatif çıktı bir kaç gün daha beklim çünkü ben normalde hep 3 4 gün öne atardı geçen ay 4 ündeyse bu ay 31 i 1 i falan olurdu geçen ay 3 ünde olmuştum 5 i Bü gün 1 gün geçti gebelik olsa çıkmazmıydı akşam acaba

Yaptım dün akşam negatif çıktı bir kaç gün daha beklim çünkü ben normalde hep 3 4 gün öne atardı geçen ay 4 ündeyse bu ay 31 i 1 i falan olurdu geçen ay 3 ünde olmuştum 5 i Bü gün 1 gün geçti gebelik olsa çıkmazmıydı akşam acaba
Geç döllenme gibi bir durum olursa çıkmaya bilir. Siz her ihitimale karşı bi kaç gün daha bekleyin. Özür dileyerek söylüyorum sizi ümitlendirmek değil amacım sadece eğer böyle bi ihtimal varsa adet söktürücü yiyecek veya ilaçlar çok sakıncalı emin olmak lazım Allah korusun. Ama eğer gebelik yoksa bazen stres etkileyebiliyor. Benimde amh düşük. Düzenlidir adetlerim hem 2-3 gün önce gelir ama bazende nadir tam gününde yada 2 gün geç geldiğide oldu menepoza giriyorm die üzülmeyin sakın birden olmuyor çünkü

Bence

Hayır kesilmez bence. Yani en azından bende kesilme yok. Şubat ayında değerim 0.30 ölçüldü ve adetim hep aynı. 22 veya 23 günde bir geliyor. Ara sıra 25 günde geliyor.
Daha sonra ölçüm verdinizmi acaba bana doktor vitamin verdi folikasit verdi 2 ay önce 6 ay sonra gel dedi fsh ta 13 tü

X