Bebek İkinci El 0-25 kg massimo ricco oto koltuğu sıfır ayarında 2 adet

Kayra

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
4.104
19
İkizlerimiz icin aldığımız koltukları arabımza sığamadğımız icin satıyoruz... 3 yaşında ikizlerim ve 9 yaşındada ablamız var..malesef arka koltuğa sığamayıp kavga ediyorlar... zaten 3 cocuklada gezmeye cıkmak zor oluyor... cok az kullandık.. isteyen olursa fotolarını yükleyebilirim....
150 TL

http://www.ereyon.com.tr/ProductImages/564104/BEnzo 0-25 kg Sarı 1.jpg

Son düzenleme:

aslında bızde netten sıparıs vermıstık fakat cmtsı verdıgımızden dolayı pazt stokta yok dendı o yzuden malesef alamadık..suan ılgılenebılırım fakat senın elınde olan modelı sıfırı zaten 150 tl cnm...

öylemiii inanın bakmadım o zaman fiyatı değiştirelim.... 100 tl yapaım .... nerede oturuyorusunz... kargo işinide cözersek gönderelim

ben gecen yıl 225 TL ye almıştım....ona dayanark 150 yazmıştım..yeni fiyatını hic bilmiyordum

öylemiii inanın bakmadım o zaman fiyatı değiştirelim.... 100 tl yapaım .... nerede oturuyorusunz... kargo işinide cözersek gönderelim

yok cnm saol sana hayırlı satıslar fıyatı uymadı okış

özel msj atamadıgımdan dolayı burdan yazıorum neyse saglık olsun cnm ama begenmıstım...bu arada sarı renk temı senınkı merak ettım?

sizin elinizdekinin resmini yükleyebilir misiniz? birde nerede oturuyorsunuz?

sizin elinizdekinin resmini yükleyebilir misiniz? birde nerede oturuyorsunuz?

tabiki yüklerim... Eskişehir deyim almayı düşünürseniz kargoya karışmam ama şehirlerarası otobüsle gönderebilirim..daha ucuz tutuyor...daha önce mama sandalyesi göndermiştim 10 tl ye....

biri satıldı.........100 tl ye verdim... şehirlerarası otobüsle göndereceğim.. gidiş ücretini ben veriyorum.... aynı şartlarda isteyene diğerini gönderebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…