merhaba aşıntı yapmadığjnız için mesajınızı yeni gördüm özelden yazışalım isterseniz hala düşünüyorsanızkısa kollu takımları almak istyrm
hepsi toptan 40 tl olur canımToplu alacak olsam fiyat ne olur? Güzel bi indirim yaparsanız talip olabilirim...
Ama zaten bir takıma 5 lira demişsiniz. . 3-4 takım var gördüğüm. . Toplu alimda indirim yaparsınız diye sormuştum. . Nasıl 40 lira oldu..?hepsi toptan 40 tl olur canım
lcw pantalon tshirt ve patik vaAma zaten bir takıma 5 lira demişsiniz. . 3-4 takım var gördüğüm. . Toplu alimda indirim yaparsınız diye sormuştum. . Nasıl 40 lira oldu..?
ilk üç resim 5 er tlAma zaten bir takıma 5 lira demişsiniz. . 3-4 takım var gördüğüm. . Toplu alimda indirim yaparsınız diye sormuştum. . Nasıl 40 lira oldu..?
Ilk üç takımı alayım, şapka da hediyeniz olsun ☺ Patikler kaç numara? Onları da 5 sayalim. . Tmm derseniz bilgilerinizi verin ödemeyi yapayim...lcw pantalon tshirt ve patik va
ilk üç resim 5 er tl
lcw şapka 5
lcw patik 10
icw kombin 15
45 yapıyor düz yaptım hepsi sıfır daha fazla indirim yapamam ki
mümkün değil hepsi sıfır yok pahasına satmaktansa ben de hediye götürümIlk üç takımı alayım, şapka da hediyeniz olsun ☺ Patikler kaç numara? Onları da 5 sayalim. . Tmm derseniz bilgilerinizi verin ödemeyi yapayim...
Merhaba.. Nasıl bişey arıyorsunuz? Cep numaranızı verirseniz whatsapp dan birkaç yazlık resmi gönderebilirim. ..merhaba arkadaşlar,
elinde etiketli 0-24 ay aralığında erkek bebek kıyafeti/ayakkabıları bulunan var mı?
Ama etiketli olması lazım, hediye edeceğim çünkü.
0-4 aylık ürünler var elimde hem etiketli hem de kullanilmis bebegim e gelen büyük beden hediyelik eşyalarda var dilerseniz onları da paylaşabilir im ne gibi ürünlerle ilgileniyorsunuz? Hastane cikisi zibin tulum Mont pijama?merhaba arkadaşlar,
elinde etiketli 0-24 ay aralığında erkek bebek kıyafeti/ayakkabıları bulunan var mı?
Ama etiketli olması lazım, hediye edeceğim çünkü.
Hepsi olabilir cnm. Şık ve kaliteli olsun istiyorum sadece v0-4 aylık ürünler var elimde hem etiketli hem de kullanilmis bebegim e gelen büyük beden hediyelik eşyalarda var dilerseniz onları da paylaşabilir im ne gibi ürünlerle ilgileniyorsunuz? Hastane cikisi zibin tulum Mont pijama?
Hepsi olabilir cnm. Şık ve kaliteli olsun istiyorum sadece v