• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 0-2 yaş oyuncaklarımız!İhtiyacım olan şeylerle takasa açığım.Sürekli güncellenecektir

Ledun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
466
357
123
İstanbul
Selam hanımlar,
netten bulduğum fotoları koyuyorum çünkü evde oğlum pc açınca hemen başında bitiyor bişey yapmaya imkanım olmuyor. İş yerinde konuyu açayım dedim.
İhtiyaç görürseniz bendeki fotoları da gönderirim tabi.

Bu arada 0-2 yaş erkek bebek kıyafetlerinin ve 38-44 beden arası bayan kıyafetlerinin olduğu konularım da var. Tek kargo ile birden fazla kuş vurmak isterseniz diye yazmak istedim :) Hepinize huzurlu günler.

Fisher Price Neşeli Böcekler--- Kırığı çiziği, hiçbir deformasyonu yok.

$FISHER-PRICE-hoppande-aktivitetsinsekter-115615-733203.jpg

Playskool Bay Patates Kafa--- Kırığı çiziği, hiçbir deformasyonu, eksik parçası yok.

$HASBRO-PLAYSKOOL-27656-BAY-PATATES-KAFA__79021021_0.jpg $Playskool-Bay-Patates-Kafa_933_1.jpg

Tanny Uğur Böceği--- Kırığı çiziği, hiçbir deformasyonu yok.

$Oyuncak_1438623.jpg

Tanny Geometrik Zeka Bulmacası--- Kırığı çiziği yok fakat parçalarını kontrol etmem lazım bir kaç tane eksik olabilir.

$timthumb.jpg

Tanny Dön dön çıngırak --- Kırığı çiziği, hiçbir deformasyonu yok.

$Oyuncak_2063635.jpg

Tanny Sihirli Dişlik --- Kırığı çiziği, hiçbir deformasyonu yok.

$Oyuncak_2063633.jpg

Selam hanımlar,
netten bulduğum fotoları koyuyorum çünkü evde oğlum pc açınca hemen başında bitiyor bişey yapmaya imkanım olmuyor. İş yerinde konuyu açayım dedim.
İhtiyaç görürseniz bendeki fotoları da gönderirim tabi.

Bu arada 0-2 yaş erkek bebek kıyafetlerinin ve 38-44 beden arası bayan kıyafetlerinin olduğu konularım da var. Tek kargo ile birden fazla kuş vurmak isterseniz diye yazmak istedim :) Hepinize huzurlu günler.

Fisher Price Neşeli Böcekler--- Kırığı çiziği, hiçbir deformasyonu yok.

Eki Görüntüle 1169640

Playskool Bay Patates Kafa--- Kırığı çiziği, hiçbir deformasyonu, eksik parçası yok.

Eki Görüntüle 1169646 Eki Görüntüle 1169647

Tanny Uğur Böceği--- Kırığı çiziği, hiçbir deformasyonu yok.

Eki Görüntüle 1169641

Tanny Geometrik Zeka Bulmacası--- Kırığı çiziği yok fakat parçalarını kontrol etmem lazım bir kaç tane eksik olabilir.

Eki Görüntüle 1169664

Tanny Dön dön çıngırak --- Kırığı çiziği, hiçbir deformasyonu yok.

Eki Görüntüle 1169644

Tanny Sihirli Dişlik --- Kırığı çiziği, hiçbir deformasyonu yok.

Eki Görüntüle 1169649

fiyatlaır nedir acaba

Zeka bulmacasinin parcalari tammi acaba birde musait zamanda gercek resimini eklermisiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba..
Yaramazlar toplar var mı acaba?
Yaramaz toplar yok cnm maalesef.
Zeka bulmacasinin parcalari tammi acaba birde musait zamanda gercek resimini eklermisiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bakamadım halen parçalarına musait bir zamanda bakıp fotoğraflicam inş.
hangi sehirdesiniZ? ugur bocegi muzikli mi ?
Eskişehirdeyim. Uğur böceği müzikli değil içinde boncuklar var o şekilde ses çıkarıyor.

Neşeli böcekler, dön dön çıngırak ve sihirli dişlik satılmıştır. Alan küçüğümüz güzel günlerde oynasın :16:
Zeka bloğu şimdilik satıştan kaldırdım parçalarını halen kontrol edemedim. yeni oyuncakları ekleyeceğim fırsat buldukça...

Back