- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
ben resmin üzerine çift tıklayınca büyüyor ama neden öyle oldu aceba siz bakarkenburadaki resimler diğerleri gibi büyümüyor.. tam anlaşılmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben resmin üzerine çift tıklayınca büyüyor ama neden öyle oldu aceba siz bakarkenburadaki resimler diğerleri gibi büyümüyor.. tam anlaşılmıyor
ben resmin üzerine çift tıklayınca büyüyor ama neden öyle oldu aceba siz bakarken
anladım siz 0-6 ay kız kıyafetleri arıyorsunuz değilmi ben bir ara tekrar resim çekip yeniden yükleyeyim belki o zaman daha net olur hafta sonu yüklerim istersenizbilmiyorum ki
kanz takımı beğendim ama tek almak mantıklı olmayacağı için başka birşeyler daha bakmak istiyorum.. o kısım büyümüyor.. resimler çok küçük kalıyor
anladım siz 0-6 ay kız kıyafetleri arıyorsunuz değilmi ben bir ara tekrar resim çekip yeniden yükleyeyim belki o zaman daha net olur hafta sonu yüklerim isterseniz
sadece elbise türü mü yoksa hastane çıkışı tulum türüde olurmu
4-5-7-11-13-16-27 ve burda resmi yok bir takım daha var bunlar çok az kullanıldı sıra gelmeden çocuk büyüdü giysisi çoktu çünkü yıpranmadı elbise ve kot salopet sıfır gibi tabi siz bilirsinizteşekkürler
tulumlar vs çok kullanıldığından yıpranmış oluyor o yüzden içime sinmiyor
ben daha çok az kullanılmış bu tarz giysilere bakıyorum
ama sıfır tulum hastane çıkışı vs var derseniz bakabilirim tabii.. çok teşekkür ederim
4-5-7-11-13-16-27 ve burda resmi yok bir takım daha var bunlar çok az kullanıldı sıra gelmeden çocuk büyüdü giysisi çoktu çünkü yıpranmadı elbise ve kot salopet sıfır gibi tabi siz bilirsiniz
sizden cevap alamayınca başka bir arkadaş aldı bunlarıburadaki söyledikleriniz duruyor mu
sizden cevap alamayınca başka bir arkadaş aldı bunları