• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 0-1-2-3-4-5-6 yaş kız giysileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi TDS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben resmin üzerine çift tıklayınca büyüyor ama neden öyle oldu aceba siz bakarken

bilmiyorum ki

kanz takımı beğendim ama tek almak mantıklı olmayacağı için başka birşeyler daha bakmak istiyorum.. o kısım büyümüyor.. resimler çok küçük kalıyor

bilmiyorum ki

kanz takımı beğendim ama tek almak mantıklı olmayacağı için başka birşeyler daha bakmak istiyorum.. o kısım büyümüyor.. resimler çok küçük kalıyor
anladım siz 0-6 ay kız kıyafetleri arıyorsunuz değilmi ben bir ara tekrar resim çekip yeniden yükleyeyim belki o zaman daha net olur hafta sonu yüklerim isterseniz
sadece elbise türü mü yoksa hastane çıkışı tulum türüde olurmu

anladım siz 0-6 ay kız kıyafetleri arıyorsunuz değilmi ben bir ara tekrar resim çekip yeniden yükleyeyim belki o zaman daha net olur hafta sonu yüklerim isterseniz
sadece elbise türü mü yoksa hastane çıkışı tulum türüde olurmu

teşekkürler

tulumlar vs çok kullanıldığından yıpranmış oluyor o yüzden içime sinmiyor

ben daha çok az kullanılmış bu tarz giysilere bakıyorum

ama sıfır tulum hastane çıkışı vs var derseniz bakabilirim tabii.. çok teşekkür ederim

teşekkürler

tulumlar vs çok kullanıldığından yıpranmış oluyor o yüzden içime sinmiyor

ben daha çok az kullanılmış bu tarz giysilere bakıyorum

ama sıfır tulum hastane çıkışı vs var derseniz bakabilirim tabii.. çok teşekkür ederim
4-5-7-11-13-16-27 ve burda resmi yok bir takım daha var bunlar çok az kullanıldı sıra gelmeden çocuk büyüdü giysisi çoktu çünkü yıpranmadı elbise ve kot salopet sıfır gibi tabi siz bilirsiniz

arkadaşlar bunlar kaldı elimde sadece elimden çıksın sahibini bulsun dolap beklemesin diye tamamını 40tl ye veriyorum hepsi sağlamdır temizdir ve kullanışlıdır
$033.jpg $014.jpg $013.jpg $012.jpg $011.jpg $008.jpg $005.jpg $004.jpg $121.jpg $118.jpg $117.jpg

Son düzenleme:
toplam 13 parça ürün parça başı 3,5 lira gibi rakam düşüyor sondaki baksır sıfırdır 3 yaşa olur yelekte 3 yaşa olur 1-2 kez ancak giyildi diğerleri 5-6 yaşa olur

Son düzenleme:
Back
X